• Головна
  • Понад 200 будинків у Києві пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів, - ВІДЕО
16:15, 5 травня 2022 р.

Понад 200 будинків у Києві пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів, - ВІДЕО

Понад 200 будинків у Києві пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів, - ВІДЕО

У Києві внаслідок ворожих російських обстрілів пошкоджень зазнали понад 200 житлових будинків. Також постраждали 30 дитячих садочків, 46 шкіл і понад 70 обʼєктів міської інфраструктури.

Про це заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу: там ми публікуємо ще більше актуальних та важливих новин КиєвА, області та України.

У столиці через обстріли пошкоджено понад 200 житлових будинків. Також руйнувань зазнали 30 садків, 46 шкіл і понад 70 обʼєктів міської інфраструктури. На сьогодні ми закінчуємо їх обстежувати, зараз розробляються відповідні кошториси для того, щоб визначитися з обсягом і врахувати вартість цих пошкоджень для їх відновлення, — зазначив Поворозник.

За словами Поворозника, відновити всі пошкоджені будівлі планують до кінця року. Почнуть з тих будинків, які постраждали найбільше. Наразі столиця очікує від уряду коштів на ремонт пошкоджених будівель.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Київщині проводять обстеження населених пунктів після воєнних дій та окупації. Щоб зафіксувати пошкодження об'єктів для подальшого відновлення, в області працюють моніторингові групи. Так, наразі зафіксовано 14,5 тисяч пошкоджених будинків.

Також ми писали про те, що у Києві триває обстеження будівель, які найбільше постраждали від російських обстрілів. Для виявлення пошкоджень застосовують дрони. Так, деякі будинки мають настільки великі пошкодження, що їх будуть зносити. Якщо руйнування незначні, то будівлі будуть ремонтувати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #війна #руйнування #будинки #інфраструктура #відновлення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...