• Головна
  • На Київщині через постійні обстріли та окупацію пошкоджено більше 14 000 будівель
16:47, 1 травня 2022 р.

На Київщині через постійні обстріли та окупацію пошкоджено більше 14 000 будівель

На Київщині через постійні обстріли та окупацію пошкоджено більше 14 000 будівель

На Київщині проводять обстеження населених пунктів після воєнних дій та окупації. Щоб зафіксувати пошкодження об'єктів для подальшого відновлення, в області працюють моніторингові групи. Так, наразі зафіксовано 14,5 тисяч пошкоджених будинків.

Про це повідомили у Київській обласній державній (військовій) адміністрації.

Ми маємо Telegram-канал. Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі події.

Загалом руйнування зафіксовано у 35 із 69 територіальних громад Київської області, що становить 50,7%. Критичні руйнування у Бучанській, Ірпінській, Гостомельській, Бородянській, Макарівській, Великодимерській та Пісковській територіальних громадах. Загалом пошкоджено понад 14 500 будівель.

У звільнених від загарбника населених пунктах Бучанського, Вишгородського та Броварського районів продовжуються заходи щодо розмінування. Завозиться гуманітарна допомога. Комунальні служби продовжують відновлювати критичну інфраструктуру, розчищати вулиці та завали споруд. Почалися роботи із заміни вікон та ремонту покрівель.

Крім цього, тривають роботи зі зведення тимчасових мостів через річки Київщини та відновлення дорожньої інфраструктури. Зазначимо, що внаслідок бойових дій на Київщині пошкоджено або повністю зруйновано 37 мостів.

Нагадаємо, що 29 квітня на трасі М-07 Київ-Ковель-Ягодин у районі Гостомеля збудували переправу через річку Ірпінь. Тимчасова переправа поєднав Гостомель, Ірпінь, Бучу та Ворзель із Києвом.

Також ми писали про новий символ української стійкості та витримки може цілком стати літня жінка із Горенки на Київщині, яка випікала паски у печі просто неба – єдине, що залишилось від її будинку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #руйнування #війна #обстріли #розбомблені будинки #КОВА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...