• Головна
  • Загроза ще не минула: літніх людей та жінок із дітьми закликали поки що не повертатись до Києва
14:06, 29 квітня 2022 р.

Загроза ще не минула: літніх людей та жінок із дітьми закликали поки що не повертатись до Києва

Загроза ще не минула: літніх людей та жінок із дітьми закликали поки що не повертатись до Києва

Київ поступово повертається до нормального життя – відкриваються заклади громадського харчування, стає більше громадського транспорту, легкових авто та пішоходів. Проте у Київській обласній військовій адміністрації закликають поки що не поспішати із поверненням до міста, оскільки існує велика загроза ракетних обстрілів.

Про це Олександр Павлюк, голова КОВА, написав у Telegram.

Очільник КОВА звернувся із таким закликом до студентів, літніх людей та жінок із дітьми. Павлюк зауважив, що безпосередньої загрози захоплення Києва зараз немає, проте є велика загроза ракетних ударів.

Утім, загроза для Києва не зникла! Вчорашні ракетні удари є цьому підтвердженням, – пояснив Павлюк.

Ми маємо Telegram-канал. Долучайтесь! Там ми публікуємо ще більше важливих новин.

Олександр Павлюк нагадав, що ввечері, 28 квітня, від ракетного обстрілу постраждала багатоповерхівка. Близько 10 осіб отримали поранення, а також одна людина загинула. Частково вибух зруйнував перший та другий поверхи.

росія може лише посилити ракетні удари через численні пожежі на власній території. Там горять нафтобази та вибухають склади з боєприпасами, - зазначив Павлюк.

Зазначимо, що під час обстрілу Києва, у столиці перебували із візитом генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш та прем'єр Болгарії Кирил Петков.

Нагадаємо, що ввечері, 28 квітня, вороги обстріляли ракетами українську столицю. Два влучання було зафіксовано у Шевченківському районі Києва. Одне з них – у перші поверхи багатоповерхівки.

Внаслідок ворожого обстрілу постраждали 10 осіб, з них 4 – у лікарні, а одна людина загинула. Тіло жінки знайшли під завалами рятувальники. Загиблою виявилась журналістка видання "Радіо Свобода" Віра Гирич.

У свою чергу, рятувальники та комунальні служби міста працюють над ліквідацією наслідків влучання ворожої крилатої ракети в житловий будинок у Шевченківському районі столиці. На місці працюють рятувальники КАРС "Київська служба порятунку" спільно з ГУ ДСНС в м. Києві. Так, рятувальники КАРС допомагають в аварійно-рятувальних заходах із розбирання конструкцій будівлі. А дорожники вивозять залізобетонні елементи та скло з проїжджої частини, аби відновити проїзд вулицею.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #війна #обстріли #КОВА #Олександр Павлюк #заклик до громадян #ракети
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...