• Головна
  • "Їх убивали свідомо": близько 85% загиблих у Бучі розстріляно - мер Федорук
13:05, 15 квітня 2022 р.

"Їх убивали свідомо": близько 85% загиблих у Бучі розстріляно - мер Федорук

"Їх убивали свідомо": близько 85% загиблих у Бучі  розстріляно - мер Федорук

У 85% убитих у Бучі, чиї тіла вже дістали з братських могил, є кульові поранення. Це свідчить про те, що російські окупанти вбивали людей умисно, а не випадково.

Про це міський голова Бучі Федорук заявив у ефірі національного телемарафону #UA разом.

Практично 85% усіх тіл, які ми піднімаємо з братських могил чи індивідуальних поховань на городах, парках, скверах, дворах – з отворами від кулі. Тобто усвідомлене умисне вбивство сталося у Бучі, – сказав мер в ефірі.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу, щоб бути в курсі всіх подій Києва, регіону та України.

За словами Федорука, у п'ятницю, 15 квітня, швидше за все буде завершено роботи з ексгумації тіл загиблих містян на території Церкви святого апостола Андрія Первозванного, де було знайдено другу братську могилу.

Завершуватимемо цю роботу: піднімемо тіла і відправимо в морги, щоб проводити вже відповідні процедури, а родичі могли отримати тіла загиблих і поховати їх так, як це має бути, - додав мер міста Федорук.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан відвідав Бучу та Бородянку. Після побаченого на Київщині він заявив, що Україна є місцем злочину.

Також ми повідомляли, що правоохоронці затримали 62-річного мешканця Кривого Рогу, який співпрацював з військовими рф в Бучі. Про це повідомили в Національній поліції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #вбивства #мирні люди #російські окупанти #війна #Буча #ексгумація тіл #кульові поранення
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...