• Головна
  • Пекло 21 століття: світ має знати про страшні вбивства людей та руйнування на Київщині, - ФОТО, ВІДЕО
13:14, 3 квітня 2022 р.

Пекло 21 століття: світ має знати про страшні вбивства людей та руйнування на Київщині, - ФОТО, ВІДЕО

Пекло 21 століття: світ має знати про страшні вбивства людей та руйнування на Київщині, - ФОТО, ВІДЕО

У Міністерстві оборони заявили, що вся Київська область звільнена від окупантів українськими військовими. Рашисти втекли геть, але залишили після себе справжнє пекло у 21 столітті - масштабні руйнування та викраденні речі. Та найцінніше, що вони забрали – це людські життя. 

Так, радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк у своєму Twitter повідомив про розстріляних людей із звʼязаними руками, які лежать на вулицях Бучі.

Ми маємо Telegram-канал. Не забувайте підписуватись, щоб бути в курсі всіх подій Києва, області та України.

Чиновник додав, що русляндія веде війну на знищення українського народу. Та просить лише одного - "дайте нам зброю аби ми могли захистити своїх людей. Все інше ми зробимо самі".

Далі покажемо фото та відео, на яких зафіксовані страшні наслідки перебування російських загарбників на Київщині.

Обережно! Фото 18+

Також зазначимо, що в 20 км від Києва на узбіччі дороги були знайдені тіла 4-5 жінок, яких вбили російські окупанти, а потім намагалися спалити.

Про це у Твіттері повідомило Міністерство оборони України.

Як зазначили у відомстві, біля траси за 20 км від Києва виявили загиблих мирних жителів.

Під ковдрою 4-5 мертвих оголених жінок, яких російські варвари намагалися спалити тут же, на узбіччі дороги, - йдеться в повідомленні. 

Ще одна трагедія сталася на Київщині, де окупанти викрали старосту села Мотижин Ольгу Сухенко, її чоловіка та сина. Але, на жаль, 2 квітня після звільнення від окупантів території Київської області стало відомо про вбивство сім’ї Сухенко. 

Окупанти вбили всю сім'ю Сухенко

Про це повідомила віцепрем'єр, міністр реінтеграції Ірина Верещук.

За її словами, 2 квітня після звільнення від окупантів території Київської області стало відомо, що окупанти жорстоко вбили сім’ю старости села Мотижин.

На жаль, вона була вбита в полоні російськими нелюдами. Це є військовим злочином. Винні будуть обов'язково покарані відповідно до міжнародного гуманітарного права, - запевнила Верещук. 

Окрім цього, Верещук додала, що станом на 3 квітня у полоні перебуває 11 голів місцевих громад з Київської, Херсонської, Харківської, Запорізької, Миколаївської та Донецької областей.

Ми інформуємо про них, як і про інших зниклих цивільних громадян, всі можливі організації - МКЧХ, ООН тощо, та вимагаємо від всіх зробити все можливе для повернення наших цивільних, священиків, мерів міст, журналістів й активістів  Ми боремося за них та закликаємо робити це інших, - зазначила Верещук. 

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що міський голова Києва Віталій Кличко розповів, що керівники міст, які окуповані рашистами, працюють із ризиком для життя. 

Також ми писали про жахливі наслідки окупації армією русляндії Бучі на Київщині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київської області #новини #всі новини #війна #окупанти #вбивство #мирні мешканці
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...