• Головна
  • Викрадають та катують: мер Києва розповів про зникнення голів міст, які окуповані рашистами
18:21, 29 березня 2022 р.

Викрадають та катують: мер Києва розповів про зникнення голів міст, які окуповані рашистами

Викрадають та катують: мер Києва розповів про зникнення голів міст, які окуповані рашистами

Міський голова Києва Віталій Кличко розповів, що керівники міст, які окуповані рашистами, працюють із ризиком для життя. 

Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Телеграм-каналі.

Друзі! Орки знову викрадають керівників українських громад. Тепер викрали голову Берислава Олександра Шаповалова та голову Голої Пристані Олександра Бабича. Орда продовжує звірствувати на тимчасово окупованих територіях України, – написав Кличко.

Не забудьте підписатися на наш Telegram-канал.

Повідомляється, що за час повномасштабної війни окупанти викрали 11 міських голів та 8 інших посадових осіб муніципалітетів.

Я наголошую, що викрадення сільських, селищних і міських голів, особливо у воєнний час, наражає на небезпеку всіх жителів громади. Адже все критичне управління, життєзабезпечення, прийняття важливих рішень, яких залежить доля жителів громади, доручається її голову. Окупанти займаються варворством, бо не можуть здолати нас. І не знають, що робити, коли українці їх зустрічають не з квітами, а прокльонами та вимогами йти, - йдеться у повідомленні очільника столиці.

Кличко закликав міжнародні організації, мерів муніципалітетів країн Європи та демократичного світу докладати всіх зусиль, щоб допомогти Україні якнайшвидше подолати російську навалу.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що працівники Служби безпеки України затримала російського агента зі спецслужби, який збирав інформацію про одну із нафтобаз на Київщині, яка зараз не використовується.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #область #новини #війна #рашисти #викрадення мерів #очільники міст
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...