• Головна
  • Ловля ДРГ та можливі обстріли: Віталій Кличко назвав причини запровадження комендантської години
20:15, 21 березня 2022 р.

Ловля ДРГ та можливі обстріли: Віталій Кличко назвав причини запровадження комендантської години

Мер Києва Віталій Кличко в ефірі загальнонаціонального телемарафону українських телеканалів розповів про причини посилення комендантської години в столиці та області. Про це повідомили на сайті КМДА.

Кличко розповів, що військове командування знову посилює комендантську годину, яка буде тривати з 20:00 21 березня до 07:00 ранку 23 березня. Тобто 22 березня заборонено виходити навіть вдень.

Мер столиці пояснив, для чого це робиться. За його словами, комендантська година пов'язана з великою ймовірністю нових обстрілів. Військові рекомендують не покидати домівок, а якщо є можливість — залишатись в укриттях, або слідувати до них після сигналу тривоги. 

Віталій Кличко, Фото: КМДА

Віталій Кличко, Фото: КМДА

Також посилення пов'язано з активною роботою ДРГ (диверсійно-розвідувальних груп). Велика кількість ворожих ДРГ вже ліквідовані, але вони ще є в нашому місті. Військові та правоохоронці працюватимуть над виявленням і знешкодженням диверсантів.

За словами Віталія Кличко, збільшення кількості обстрілів житлових кварталів російськими військами — це спроба дестабілізувати ситуацію та посіяти паніку серед людей. Агресор хотів захопити Київ за 2-3 доби. Цього не вийшло, наші військові дають відсіч, і росіяни від безсилля гатять по домівках мирних людей, при цьому розповідають в своїй пропаганді, що воюють, нібито, виключно з військовими.

"Я переконаний, що вони відповідатимуть за свої варварські дії" — наголосив мер. 

Ми вже раніше повідомляли про згадану комендантську годину, яка вже діє в посиленому режимі. Підпишиться на наш телеграм-канал

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Києва #комендантська_година #Віталій_Кличко #ДРГ_в_Києві #обстріли_в_Києві
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...