• Головна
  • Фрилансер з Фастова став головним переможцем акції від ПриватБанку та MasterCard
Новини компаній
15:46, 26 лютого 2020 р.

Фрилансер з Фастова став головним переможцем акції від ПриватБанку та MasterCard

Новини компаній

 Олександр Стадник — звичайний фрилансер з невеличкого міста Фастів, що на Київщині. На жаль, обставини так склались, що протягом майже усього життя Олександр вимушений бути прикутим до інвалідного візка. Та сил йому не займати. Своєю працьовитістю, талантом дизайнера та прагненням до пізнання нового, Олександр здобув вже не одну перемогу. Черговим досягненням 32-річного фастівчанина стала перемога в акції “Зимовий МайстерФриланс з ПриватБанком, Mastercard та Freelancehunt!” та головний приз розіграшу — гарнітуру Apple AirPods.

PsFhSWgXF-X4dgvxk_L8WQDL0Xa3Kw5w6j2cKNwIOyH3xaYwn_v8ixypKBEvJZ8mlaGJUQV3rNlGpOPX63yBpGADonJQ_Yxd90skebULE-KiF0MbXA7hyEnNXwo58BWjo3j3uak

 “Я завжди любив спробувати свої сили у чомусь новому, так й розпочав займатись фрилансом, - говорить Олександр Стадник. - Та для участі у цій акції мені не довелось зробити щось надзвичайне. Я давно користуюсь усіма програмами ПриватБанку та працюю на біржі Freelancehunt, адже це дозволяє спробувати себе на практично міжнародному рівні”.

На сьогодні Олександр входить в ТОП-30 фрілансерів з понад 500 тис. колег по цеху, що зареєстровані на біржі Freelancehunt. Перемогти у другому Етапі спільної акції від ПриватБанку та MasterCard молодому чоловіку вдалось виконавши найбільшу кількість замовних проектів протягом місяця - 26. Неймовірний результат!

“Хочеш зробити щось добре — зроби це сам. Через це, зазвичай, я працюю на Freelancehunt один, адже від цього залежить моя репутація та рейтинг, - продовжує переможець. - Попри це, завдячуючи ПриватБанку, що створює максимально зручні умови для дистанційної роботи фрілансерів, працювати легко та в задоволення з дому. Можу поділитись з усіма власним досвідом - немає нічого неможливого. Як показує досвід, ресурсів для саморозвитку та навчання зараз для усіх вистачає, але кращий шлях — це практика. Потрібно спробувати і все вийде”.

Компанія MasterCard, ПриватБанк та Freelancehunt продовжили акцію для фрилансерів, переможця третього етапу буде визначено на початку березня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...