• Головна
  • Концерт Сергія Бабкіна на Дні народженні ТРК «Проспект»
Новини компаній
17:00, 27 листопада 2019 р.

Концерт Сергія Бабкіна на Дні народженні ТРК «Проспект»

Новини компаній
Концерт Сергія Бабкіна на Дні народженні ТРК «Проспект»

 У неділю, 1 грудня, ТРК «Проспект» запрошує відсвяткувати День народження разом, із музикою, драйвом, цікавими розвагами та розіграшами призів.

Зірковий гість свята – Сергій Бабкін, автор та виконавець власних пісень, які запалюють та надихають на кохання.

У своїх інтерв’ю Сергій відверто розповідає про свою родину та власні почуття. А ще показує в соціальних мережах дитячі фотографії, щоб поділитись із фанатами теплими спогадами. Тому повага до батьків, сімейні цінності та романтичні взаємини у родині вже стали тими темами, які співак озвучує та мотивує інших задуматися про те, що близьке кожному.

«Дихай повільно», «Хто далі йде», «Пробач» - хіти Сергія Бабкіна, які набрали мільйони переглядів на ютубі. І на Дні народження ТРК «Проспект» спеціально для гостей він виконає свої найкращі пісні. А також проведе автограф-сесію.

Також у цей день на сцені у ТРК «Проспект» співатимуть Лія Лі та Вероніка Коваленко. А ведучий свята розкаже про досягнення торгово-розважального комплексу, який самі відвідувачі називають дружнім та приємним.

То ж до зустрічі у на Дні народження ТРК «Проспект», 1 грудня. Головне вітання – «дай п’ять!». А навзаєм відчуй атмосферу свята.

Початок заходів та розваг – о 15:00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#киев #проспект #тркПроспект #деньНародження #деньРождения
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...