• Головна
  • Кінотеатр Cinema City у ТРЦ Ocean Plaza з VIP-залами та барами
Новини компаній
17:00, 24 травня 2019 р.

Кінотеатр Cinema City у ТРЦ Ocean Plaza з VIP-залами та барами

Новини компаній
Кінотеатр Cinema City у ТРЦ Ocean Plaza з VIP-залами та барами

"Сінема Сіті" в Києві ― це мережа кінотеатрів. Один з них розташований на третьому поверсі ТРЦ Ocean Plaza. Для глядачів працює 8 залів загальною площею 4300 кв. метрів, у тому числі 3 з технологією 3d. Гучні прем'єри традиційно проходять в залі на 426 місць з 18-метровим екраном. В цілому кінотеатр може одночасно прийняти 1500 глядачів. Більш детально ознайомитись з переліком фільмів, які демонструються у кінотеатрі, а також з новинками, замовити білети на сеанси можна на сторінці

http://oceanplaza.com.ua/catalog/cinema-citi.

8 сучасних залів і фреш-бар

У Cinema City показують різножанрові фільми: сімейне кіно, бойовики, комедії, документальні стрічки, мультфільми, фестивальні роботи та інше кіно. Кінотеатр обладнаний за останнім словом світових кінотенденцій, функціонує єдиний в Україні сучасний прем'єрний зал, кінотеатр від конкурентів відрізняє ультрамодний дизайн, оригінальний і комфортний проект зони кафе і барів.

До послуг глядачів комфортна снек-зона з різноманітними смаколиками. Організатори забезпечують для кожного гостя відпочинок та приємні емоції. Тому працюють 3 бари:

  • кіно-бар з комфортними кріслами і диванами, де пропонують сендвічі, морозиво, запашну каву, солодощі, алкогольні напої, коктейлі і страви дитячого меню;
  • фреш-бар, де готують соки-фреш, молочні коктейлі та смузі;
  • поп-корн бар із єдиним в Україні подвійним сирним поп-корном та класичними снеками для перегляду кіно новинок.

Для тих, хто хотів би подивитися кіно в затишній домашній атмосфері, торгово-розважальний комплекс пропонує VIP- зону у кінотеатрі. У ній всього 18 крісел, кожне з кнопкою виклику офіціанта. В даному залі розміщені величезні м'які шкіряні крісла з функцією розкладання до майже лежачого стану, що забезпечує справжній vip-перегляд. Тут глядачі можуть вибрати страви і напої з бару, влаштувати закриту вечірку або презентацію, а також подивитися прем'єри, фільми на будь-який смак - з актуального репертуару, попереднього релізу або особистої колекції.

Лазерне кіно

У прем'єрному залі "Сінема Сіті" встановлений лазерний проектор компанії Barco, який підтримує відеоформат 4К. Високоякісне зображення доповнює система багатоканального звуку Dolby Atmos. Нова технологія направляє шумові ефекти в горизонтальному і вертикальному напрямі, тому під час перегляду глядач занурюється в епіцентр подій.

"Лазерне кіно" дозволяє побачити чітку і яскраву картинку, відчути, як вібрує підлога від потягу, що прибуває, на екрані, або почути, як гримить грім.

Лазерне кіно в "Оушен Плаза" - це:

  • єдиний в Україні лазерний проектор DP4K - 60l від бельгійського виробника Barco;
  • зображення з шістьма основними кольорами і підтримкою технології розподілу кольорів Dolby 3d;
  • вражаюча яскравість, що досягає 60 000 люмен;
  • відтворення 4К-відео із швидкістю 60 кадрів в секунду.

Розваги

Кожного місяця в "Синема Сіті" в ТРЦ Оушен Плаза проводять допрем'єрні покази і презентації нових фільмів. Окрім перегляду кіноновинок, глядачі можуть зробити селфі в тематичних фотозонах або відвідати автограф-сесію з відомими акторами. Також в кінотеатрі влаштовують дитячі майстер-класи по малюванню і рукоділлю, а по вівторках демонструють фільми на мові оригіналу.

Афіша "Сінема Сіті" постійно оновлюється, щоб глядачі могли запланувати похід у кіно на бажані новинки з сім'єю чи друзями. Відвідувачі торгово-розважального центру мають можливість поєднати всі переваги приємного сімейного відпочинку: придбати речі з нових колекцій відомих брендів, спробувати найкращі страви у ресторанах, а також переглянути кіно та насолодитись справжнім відпочинком.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...