• Головна
  • У Києві відкрилися дві пекарні-кав'ярні FORNETTI нового формату, куди можна завітати за улюбленою випічкою та хорошим настроєм
Новини компаній
15:00, 18 січня 2019 р.

У Києві відкрилися дві пекарні-кав'ярні FORNETTI нового формату, куди можна завітати за улюбленою випічкою та хорошим настроєм

Новини компаній

В грудні 2018 року відбулося відкриття двох нових пекарень-кав’ярень ТМ FORNETTI поряд зі станцією метро Берестейська (пр-т. Перемоги, 57 та вул. Табірна 46/48).  На зміну традиційним пекарням з торгівлею «через вікно» прийшли комфортні пекарні-кав’ярні, в яких можна сховатись від негоди, швидко перекусити або навпаки перепочити та неспішно насолодитись смачними слоєчками, запашною кавою та приємною атмосферою.

Головна перевага пекарень-кав’ярень нового формату FORNETTI — це зручність та комфорт, гарний сервіс та швидке обслуговування, а також — завжди свіжа улюблена випічка.

В нових пекарнях - розширений асортимент продукції, крім традиційної листкової випічки, відвідувачам пропонують сендвічі та десерти, а також — великий вибір кавових напоїв та чаїв. Навіть найвибагливіші кавомани неодмінно оцінять спеціально підібраний бленд кави. А от поціновувачам чаїв - пропонують натуральні та вітамінізовані фруктово-ягідні композиції, які не тільки підвищують настрій та зігрівають у холодну пору року, а й зміцнюють імунітет.

Нові пекарні-кав’ярні ТМ FORNETTI виконані в форматі «STREET L». Цей формат найбільш зручний для відвідувачів та максимально відповідає потребам сучасного ринку фаст-фуду.

Загалом ТМ FORNETTI пропонує 6 форматів пекарень та пекарень-кав’ярень: 3 формати  STREET (S, M, L) — для ведення бізнесу на вулицях міста та 3 формати SHOP-in-SHOP (А, В, С) — для супермаркетів та торгово-розважальних центрів.

Перед відкриттям пекарні, спеціалісти компанії ретельно прораховують ймовірний трафік, очікувану рентабельність та успішність бізнесу. І з урахуванням цих показників пропонують формат, що буде вдалим для кожної окремої локації, прибутковий для власників бізнесу та зручний для майбутніх гостей пекарні.

Згідно з новою концепцією розвитку франчайзингової мережі ТМ FORNETTI, майбутньому партнеру надається кардинально нова модель побудови бізнесу і готовий пакет бізнес-рішень. Франчайзі отримує «Бізнес під ключ» від ТМ FORNETTI, який можна  запустити за 3 тижні, сума мінімальних інвестицій - 5 700 у.о., що повертаються через 6-8 місяців після відкриття пекарні.

«Бізнес під ключ» від ТМ FORNETTI передбачає також повну систему автоматизації господарського обліку F24. Це дає можливість франчайзі здійснювати контроль фінансової діяльності в пекарнях-кав’ярнях в режимі 24/7.

Тетяна Калюжна, директор з маркетингу BFI Service, впевнена, що новий формат знайде своїх шанувальників, які приходитимуть в улюблену пекарню-кав’ярню для зустрічі з друзями та рідними . А власна справа партнерів з ТМ FORNETTI буде рости, процвітати, розвиватись.

Приєднуйтесь до сім’ї FORNETTI!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...