Ви плануєте освіжити інтер'єр ванної кімнати? Тоді насамперед підберіть нову плитку для неї – саме це покриття впливає на антураж в цілому. За допомогою правильної плитки можна навіть ставити конкретний дизайн. Треба тільки знайти дійсно якісну ексклюзивну кераміку. У вас на прикметі немає постачальника такого матеріалу? Тоді не гайте часу, обходячи магазини міста. Навряд чи ви знайдете тут щось оригінальне. Краще вирушайте на пошуки кахлю в Інтернет – в асортименті онлайн-магазинів завжди знайдуться відповідні рішення.

Наприклад, ви можете відвідатиCersanit - плитка для ванної кімнатив даній компанії представлена ​​по самій адекватною ціною. Наскільки презентабельно вона виглядає? На цей рахунок вам не доведеться переживати, адже Cersanit закуповує товар у авторитетних постачальників, які знають толк в кахлі. Ними створяются цілі колекції кераміки – вона вже не просто буде захищати стіни від води, але послужить справжньою прикрасою для ванної кімнати.

Від розмаїття варіантів ви губитеся? Тоді давайте розглянемо популярні дизайни для ванних кімнат і підберемо для них на Cersanit відповідний кахель.

Вам до душі стиль біоніка? Його нічого не варто втілити в ванній. Вам потрібен тут кахель, пофарбований під натуральний камінь і трохи рослин. Які саме колекції плитки заслуговують на увагу? Дивіться насамперед гп бежеві Trawertino і Sabrina, світло-сіру плитку Rensoria. За допомогою них можна надати оформленню натуральності.

До речі, схожа плитка підійде і для іншого інтер'єру – екостилю. Хоча при бажанні ви можете використовувати для в такій ванні і зелений кахель – його більш ніж достатньо в колекціях інтернет-магазину Cersanit.

Вам до душі інтер'єр «СПА»? Тоді скористайтеся плиткою з колекції Olivia. У неї нейтральний натуральний колір, що буде дуже до речі. Не забудьте привнести в антураж ванній камінчики, рослини, натуральний текстиль – це задасть потрібний настрій.

Вам до душі японський стиль? Тоді шукайте кахель з яскравим квітковим принтом. Наприклад, в колекціях Violeta, Rensoria і Melissa є відповідні варіанти плитки. За допомогою них можна додати антуражу потрібний колорит. Чи використовувати однотонну плитку? Так, вона повинна теж бути присутнім в інтер'єрі. А ось кахель з принтом виконає роль панно або ж просто контрастних вставок.

Як бачите, для будь-якої оформительской задумки сьогодні модно знайти потрібний кахель. Тому не бійтеся експериментувати з інтер'єром ванної кімнати - придумуйте сміливі дизайни і втілюйте їх за допомогою сучасного кахлю.