Про незабутнє, красиве і романтичне весілля мріє кожна дівчина. І це не дивно, тому що це один з найважливіших днів у її житті - народження її власної сім'ї. До свята одруження наречена починає готуватися за кілька місяців, тому що потрібно продумати і передбачити кожну дрібницю, особливо відповідальним є вибір весільного вбрання та аксесуарів до нього. А це справа непроста, тому що потрібно не просто скупити все, що сподобалося нареченій, а щоб воно поєднувалося, підкреслювало унікальність сукні і природну красу її власниці.

Аксесуари та весільне вбрання: робимо правильний вибір

Образ вийти вишуканим, якщо аксесуари будуть гармоніювати з сукнею. Роль прикрас полягає в тому, щоб підкреслити красу, досконалість весільного туалету і юність нареченої. По-перше, біжутерія повинна поєднуватися з відтінком наряду, по-друге, підходити під колір шкіри, очей і волосся, по-третє, відображати характер дівчини. Якщо в звичайному житті для нареченої не характерні помітні прикраси, то не варто їх одягати і на весілля, тому що вона буде почуватися некомфортно, і навпаки, не потрібно скромничати на весіллі, якщо щодня дівчина носить велику біжутерію. Щоб нареченим було з чого вибирати, власникам салонів слід закуповувати весільні аксесуари оптом в інтернет-магазині, що буде набагато вигідніше, ніж шукати їх в оффлайн салонах.

Якщо говорити про колір прикрас, то тут вибір невеликий, тому що все повинно чітко відповідати один одному, підкреслювати красу весільного вбрання, а не затьмарювати її. Якщо вибрати срібло або його імітацію, а також перламутр, то помилитися практично неможливо, тому що такі прикраси підійдуть до будь-якого кольору плаття, за винятком відтінку топленого молока, до якого краще купити золото або біжутерію під золото.

І останнє, на що слід звертати увагу - це поєднання прикрас один з одним. Добре, якщо це один гарнітур, але коли панночка купує їх окремо, то обов'язково потрібно витримати один стиль, щоб наречена не виглядала вульгарно. Також враховувати потрібно і декор сукні. Під розкішне вбрання, декороване стразами, знадобляться лише сережки крапельки. А від каблучок краще відмовитися, тому що вони, по-перше, затьмарять обручку, по-друге, будуть виглядати зухвало. А цього допустити ні в якому разі не можна. Адже образ нареченої має бути бездоганним, тому що на неї будуть напревлені все погляди гостей.