Відомий заклад для отримання кавової насолоди

Чи знаєте ви, яка кав'ярня є найпопулярнішою на планеті? Звичайно ж «Starbucks»! Мережа її закладів складається практично з 20 тисяч кофеєнь, які розташовані в 60 країнах світу. Найбільше закладів зосереджено в Америці, другою державою за популярністю є Канада, а третє місце займає Японія. Дійсно, ми говоримо про корпорацію під назвою «Starbucks». Багато цікавих фактів, статей та новин про каву можна дізнатися на сайті http://kava-map.com/. Адже у кав'ярнях по всьому світу збираються любителі терпкого напою. В закладі відвідувачі кожен раз можуть розраховувати на якісне обслуговування, гостинну атмосферу і чудову чашку кави з професійно обсмажених і ретельно заварених кавових зерен.

Отримати більше, ніж звичайна кава

Історія створення нині відомого на весь світ бренду доволі проста. На початку 70-их років минулого століття кілька американців відкрили невеликий магазин з продажу зернової кави. Спочатку заклад повинен був називатися «Пекод» (на честь судна з «Мобі Діка»), проте потім було вирішено взяти назву «Старбакс» .Треба зауважити, що перші кілька років друзі займалися тільки продажем кави, причому не тільки в роздріб, а й оптом. У 1987 році вони вирішили продати свій бізнес Говарду Шульцу за кілька мільйонів доларів. Треба зауважити, що Говард до цього працював в «Starbucks», проте потім вирішив відправитися працювати на вільні хліби. У нього на той час уже була мережа власних кав'ярень «Il Giornale», які він одразу ж перейменував в «Starbucks» після покупки компанії. Успіх кофеєнь в 90-их роках минулого століття був настільки феноменальний, що компанія відкривала новий заклад кожен робочий день. На поточний момент велика частина кав'ярень належить безпосередньо корпорації, інші ж відкриті за ліцензією. Сайт http://kava-map.com/ пропонує всім гурманам кави ознайомитися з історією улюбленого напою та його користю для здоров’я.

Люди приходять в «Starbucks», щоб поговорити, зустрітися з друзями або попрацювати. Відомі кав'ярні, про які докладно можна прочитати на сайті http://kava-map.com/, стали частиною повсякденного життя багатьох людей, місцем, де збираються старі знайомі. Завітайте до популярного закладу і ви побачите: кофейня представляє собою набагато більше, ніж просто кава. Крім натурального напою, «Starbucks» продає різні варіації кави на основі еспресо. Треба зауважити, що чималу частку продажів займають холодні кавові напої, які користуються великим успіхом в Америці. Також компанія продає легкі закуски, каву в зернах і різні аксесуари.