В наш час прилавки спеціалізованих магазинів і аптек буквально завалені всілякими засобами для полоскання ротової порожнини. З полиць вітрин на нас дивляться різні ополіскувачі і обіцяють позбавити від усіх проблем. Люди відставляють в сторони свої зубні щітки і повністю віддаються у владу цих антисептиків. Однак багатьох цікавить нагальне питання, дійсно ополіскувачі настільки гарні або їх популярність є просто рекламним ходом? Багато фахівців вважають, що ополіскувачі для рота дійсно необхідні. Вони вбивають бактерії і освіжають подих. Проте є на світі ополіскувач нового покоління LISTERINE www.jnjconsumer.com.ua/our_brands/listerine, який пропонує людям додатковий комплекс позитивних якостей.

Клінічні дослідження довели, що Лістерін швидко і якісно зменшує не менш ніж на 50% виникнення неприємного зубного нальоту, а також на 20% запобігає гінгівіту. Даний антисептик бореться з різними проблемами ротової порожнини набагато ефективніше ніж стандартна зубна щітка, якої б високої якості вона не була. Також ополіскувач LISTERINE на найвищому рівні бореться з різними шкідливими бактеріями. І не просто бореться, а вбиває мікроби навіть між зубами.

Компоненти, з яких складається препарат LISTERINE просто чудово ліквідують погане дихання. У ці компоненти входить ментол, евкаліпт, тимол і метил саліцилат. Крім вищезгаданих якостей антисептик LISTERINE також відмінно бореться з карієсом і запобігає його розвитку. Даний препарат містить фторид, який значно зміцнює зуби. Так що користуватися подібним ополіскувачем обов'язково потрібно. Цей факт вам підтвердить будь-який професійний лікар-стоматолог.

Маючи просто чудовий набір позитивних якостей ополіскувач LISTERINE неймовірно простий у використанні. Для того, щоб ваша ротова порожнина завжди була в нормі потрібно лише двічі в день її полоскати. Для цих цілей будь-якій людині потрібно лише 4 чайні ложки цієї речовини кімнатної температури. Пополощіть ротову порожнину вранці і ввечері протягом 30 секунд, і забудьте про свої проблеми з зубами. На додачу до цього отримаєте чисте і свіже дихання, а також чудовий настрій. Однак не забувайте ховати ополіскувач від дітей. Адже він може використовуватися лише з 12 – річного віку. І не варто цей антисептик ні в якому разі ковтати. У разі вживання великої дозування LISTERINE терміново зверніться до лікаря. Адже це дуже ефективний лікарський засіб. І неправильне застосування може призвести до дуже сумних наслідків.