Компанія TIMBO давно зарекомендувала себе як великого виробника дитячої шкільної форми оптом. Наша торгова марка стане кращим вибором по співвідношенню ціни і якості. Перш за все ми дбаємо про наших дітей і шиємо продукцію з високоякісних матеріалів. Використання натуральних тканин і гіпоалергенної фурнітури не викличуть дискомфорт і роздратування на тілі дитини. У холодну пору року одяг буде зберігати тепло, а в теплі не буде парити. Вона дозволяє шкірі дихати. Шкільна форма дуже зносостійка, вона не втратить вигляд навіть після численного прання. Коліна і лікті залишаться розтягнутими. Форма добре збереже свій колишній вигляд і колір на довготривалий термін.

У нас можна підібрати шкільну форму оптом різних фасонів, в різних кольорах. Зручні лекала, вдалі ескізи підкреслять силует. Форма сяде чудово і не буде сковувати рухів. Дівчатка зможуть підкреслити свою елегантність. А хлопчики, одягнувши шкільний костюм, відчують себе впевнено і гідно. Моделі виконані в класичній колірній гамі, і відповідають встановленому дрес-коду навчальних закладів. Наймодніші моделі включили в себе:

-          Шкільні костюми, що складаються з піджаків і брюк або спідниць для хлопчиків і дівчаток.

-          Жакети,

-          Шкільні сукні та сарафани,

-          Блузки,

-          Сорочки,

-          Джемпера і водолазки.

Все це прекрасно гармонує і поєднується між собою. Дитина може створити кілька образів для щоденного застосування і для урочистого виходу. Вироби виконані слідуючи останнім тенденціям в світі моди і стилю. Наш великий асортимент товарів дозволяє легко вибрати шкільну форму або скласти її з окремих екземплярів одягу.

Шкільна форма TIMBO: стильна та сучасна

Купуючи шкільну форму оптом в нашій компанії ви отримуєте якісні вироби за найдемократичнішим цінами. З нами вигідно співпрацювати, так як ми дорожимо кожним клієнтом і відкриті для нових.

У шкільній формі від торгової марки TIMBO дитина не буде виглядати нудно і одноманітно. Вона підкреслить індивідуальність. Дитина буде відчувати себе не тільки затишно і комфортно, але і модно, стильно і по-діловому. Будьте впевнені, шкільна форма TIMBO припаде до душі кожному учневі.

Вибрати і замовити шкільну форму оптом можете прямо на сайті. Визначитися з розмірами Вам допоможуть наші фахівці. Вам всього лише варто зателефонувати за вказаними номерами або залишити заявку на нашому сайті. Доставку товару ми здійснюємо зручним для Вас способом в обумовлені терміни.