Green Way – сервіс, що не має аналогів в Україні та забезпечує комплексну підготовку до іспиту на водійське посвідчення з гарантованим успіхом. З розумінням важливості знання правил дорожнього руху для безпечного керування транспортним засобом і проходження тестів у Сервісних центрах МВС було розроблено спеціальну платформу. Використання її можливостей і функціоналу допомагає впоратися одночасно з кількома завданнями: освоїти знання, необхідні кожному водієві та з легкістю пройти іспит з першої спроби. Розглянемо, як за допомогою Green Way домогтися бажаного результату без особливих зусиль.

ПДР з відео – революційне рішення в навчанні

На платформі Грін Вей у відкритому доступі знаходяться актуальні правила дорожнього руху з можливістю максимального занурення в навчання. Кожен пункт має роз'яснення від експерта, зрозумілі барвисті схематичні ілюстрації та коментарі користувачів, які обговорюють допустимість та неприпустимість дій у різних ситуаціях.

Особливою «фішкою» сервісу Green Way є супровід ПДР відео – короткий ролик, що в деталях розкриває зміст правила. Наприклад, 2-й пункт 11 розділу, про правила розміщення транспорту на дорогах з безліччю смуг. У тридцяти трьох секундному відео користувач може на власні очі побачити, яким чином авто повинно прямувати по дорозі, як обходити інші транспортні засоби, з якого ряду і в який ряд здійснювати поворот на перехресті. Цікаво, що з відео можна дізнатися не тільки як потрібно керувати авто, а і як цього робити не можна, що виключає безліч додаткових запитань та сумнівів у новачків.

Вивчення ПДР з відео дає набагато більше інформації, максимально наближає до реальних умов, краще запам'ятовується і навіть допомагає підготуватися не тільки до іспиту з теорії, а й з практики. Надання такого досвіду, як це робить Грін Вей не має аналогів в Україні, тому цей сервіс користується такою колосальною популярністю.

Як використовувати можливості Green Way для вдалого отримання «прав»?

Сервіс Green Way розрахований на комплексну самопідготовку в рамках типової підготовчої програми, тому надає безліч можливостей для найкращого її проведення. Ділимося порадами, які допоможуть вибудувати ланцюг дій на шляху до вдалого іспиту на «права»:

  • Звісно, частина інформації перебуває у відкритому доступі, але щоб мати змогу використовувати весь функціонал – зареєструйтеся. Процес реєстрації простий – всього в кілька кліків, супроводжується також детальним відео, що пояснює як це зробити.
  • Під час самопідготовки вам не обійтися без вивчення ПДР. Зробити це можна окремо вивчаючи довідник з відео, але краще пройти підготовчі курси для водіїв онлайн, тим паче, що поки що вони надаються абсолютно безкоштовно: «Самопідготовка з ПДР (повний курс)» та «Повний курс ПДР (текст+відео)». Курси поділено на тематичні розділи, після вивчення кожного рекомендується пройти контрольні запитання, що закріплюють матеріал й дають змогу зрозуміти, наскільки він був засвоєний. По закінченню курсу на користувача чекає фінішне тестування, за підсумками якого учень отримує сертифікат.
  • Крім самого ПДР справжньому водієві необхідно знати особливості водіння і будови ТЗ, як надавати медичну допомогу та багато іншого. Отримати потрібну й актуальну інформацію з усіма поясненнями можна в спеціальних довідниках, розташованих на ресурсі.
  • Тренуйтеся та перевіряйте знання на спеціальних тестах. Можна з упевненістю сказати, що тести, які на 100% відповідають тим, що будуть на іспиті в СЦ МВС є ще однією потужною особливістю сервісу Green Way. Проходьте тестування після кожної вивченої теми, проводьте «тест-драйв» знанням з усього ПДР, працюйте над своїми помилками та проводьте тренування на чужих, які часто зустрічаються. Варто зазначити, що зареєстровані користувачі можуть користуватися тільки 30% від усієї великої бази тестів, щоб тренуватися, використовуючи весь потенціал ресурсу, потрібно оплатити PRO-аккаунт.
  • Пройдіть по кілька разів кожен вид тестування та спробуйте свої сили на симуляторі іспиту. Саме він покаже, наскільки ви готові до іспиту в Сервісному центрі МВС. Зверніть увагу, що і всі питання з іспиту можуть проходити тільки власники платної підписки.
  • Займайтеся у зручний час у своє задоволення. Немає нічого більш гнітючого, ніж навчання з примусу й трата часу на відвідування автошколи. Тому платформу продумано так, аби уся підготовка проходила онлайн із максимальним комфортом для кожного – у будь-який час, місці у відповідному темпі.

Щойно ви відчуєте впевненість у своїх силах – час вирушати на іспит у СЦ МВС.

Скільки коштує навчання за допомогою Green Way?

На сервісі Green Way багато чого користувачеві надається безкоштовно: довідники, ПДР з відео, частина курсів, 30% тестів, аналіз й статистика успішності, обговорення. Безоплатної версії може вистачити для знайомства з сервісом, початку підготовки, іноді навіть досвідчені водії використовують її як корисний інформаційний ресурс. Однак якщо ви хочете підготуватися зі 100% гарантією безкоштовної версії платформи буде недостатньо.

Купівля про-акаунта стане найкращим рішенням для отримання водійського посвідчення, тим більше що вартість його значно нижча, ніж доведеться платити в автошколі за набагато менші можливості. Ціна залежить від терміну дії підписки й джерела, з якого буде проходити навчання (додаток на IOS, Android, сайт або все разом), вибравши точно відповідний пакет можна значно заощадити.

Сплативши акаунт, користувач отримує доступ до великої кількості відео, корисної інформації, 100% тестів, знижку 10% на платні курси, має можливість консультуватися та складати план навчання з викладачем, а також змагатися з іншими учасниками сервісу.

Висновок

Green Way – сучасний продуманий сервіс з можливістю комплексної самопідготовки на максимально вигідних умовах. ПДР з відео, найширша база тестів, курси, довідники, симулятор іспиту – все, щоб з легкістю отримати водійське посвідчення. Тож не втрачайте шанс гарантовано скласти іспит, випробуйте потенціал Green Way і досягніть успіху з найменшими витратами!