Москітні сітки захищають оселю від комах і забруднення, забезпечують вільний приплив свіжого повітря для належного мікроклімату в приміщеннях. Звичайно, за умови правильного встановлення. Процес складання москіток залежить від їх видів. Розглянемо детальніше.

На пластикове вікно

Москітна сітка підганяється під індивідуальні розміри вікон. Вона ставиться на пластикові профілі, а вся конструкція кріпиться до вікна за допомогою спеціально розроблених гачків. Купити москітні сітки в Києві можна в інтернет-магазині «Фабрику Комфорту». Це надійний захист від комах, тополиного пуху та інших дрібних частинок. Конструкція москітної сітки складається з алюмінієвої рамки, москітного полотна та сталевих кронштейнів. Її монтаж не потребує спеціальних навичок чи інструментів. Сітка легко знімається та встановлюється для чищення чи зберігання. При дбайливому використанні термін служби може сягати 5-6 років.

Дверні москітки

Балкон – це не лише місце для відпочинку та насолоди свіжим повітрям, але й шлях для настирливих комах, які прагнуть залетіти у ваш затишний дім. На допомогу приходять дверні москітки, що щільно прилягають до рами або дверної коробки, не залишаючи жодних зазорів. Москітні сітки, що відкриваються, є ідеальним захистом балконних дверей. Кріпляться безпосередньо на раму або на дверну коробку за допомогою петель з довідником. Натяг пружини можна регулювати самостійно шестигранним ключем. Дверна москітна сітка оснащена спеціальною, ергономічною ручкою, яка полегшує відкривання.

Як визначитись із розміром?

Москітні сітки на двері – це не лише практичний, але й естетичний елемент, який доповнить ваш балкон або терасу. Щоб вибрати москітну сітку для дверей, яка ідеально підійде, важливо правильно визначити її розмір. Ось кілька кроків, які допоможуть вам у цьому:

  • сітка має бути підібрана за розміром дверей, щоб щільно прилягати до них;
  • сітка може кріпитися до рами або до дверної коробки;
  • сітка може бути представлена в різних кольорах.

Сучасне рішення

Москітні сітки-плісе – винятково естетичне рішення, яке ідеально підходить для сучасних будівель. Вони складаються з алюмінієвого профілю і сітки, яка в згорнутому вигляді ховається в бічний профіль, займаючи мало місця. На відміну від звичайних москітних сіток, плісе не потребують демонтажу на зимовий період. Завдяки їх унікальній конструкції, сітка складається в компактний касетний блок, який не займає багато місця та не псує інтер'єр. Вам не потрібно шукати місце для зберігання сітки, адже вона завжди залишається на вікні.