Якщо хтось має на меті побудувати на певній земельній ділянці той чи інший об'єкт, важливо перш за все отримати відповідний дозвіл та дотримуватися будівельних норм з вимогами чинного законодавства України. Річ у тім, що зведення нових споруд, попри подальші цілі їх експлуатації з проведенням робіт по реконструкції, відповідно до законодавства нашої країни є процесом, який в обов'язковому порядку має супроводжуватися оформленням спеціальної дозвільної документації.

Якщо хтось проігнорує цю необхідність і не буде дотримуватися положень нормативно-правових актів, варто розраховувати на застосування до порушників санкцій кримінального та адміністративного характерів. Далі разом із вами поговоримо про те, що таке дозвіл на будівництво та куди звернутися аби отримати допомогу в отриманні такого дозволу.

Про що важливо пам'ятати, коли мова йде про дозвіл на будівництво (реконструкцію)?

Дозвіл на будівництво вважається спеціальним правовстановлюючим документом, завдяки якому можна підтвердити законність тих чи інших дій замовника з генеральним підрядником або ж підрядником. Зокрема зараз ми говоримо про дії, що спрямовані на процес підготовки до майбутнього будівництва, а саме на очищення території з риттям котловану та його облаштуванням й ін. Крім того, мова також іде про проведення реконструкції будівлі, а також про:

  • проведення капітального ремонту;
  • проведення реставрації будівлі;
  • підведення до зведеної споруди водовідведення з водопостачанням, газопостачанням та електрикою й іншими необхідними системами;
  • з'єднання будівлі з іншими спорудами.

Якщо ви хотіли б отримати дозвіл на будівництво, але гадки не маєте з чого починати, тоді не варто займатися процесом самостійно та намагатися щось зрозуміти в цьому. Зверніться за допомогою до кваліфікованих фахівців, які мають у цьому досвід. Зокрема за першої необхідності це можуть бути фахівці юридичного бюро Приходько та партнери, які завжди готові прийти на допомогу в сфері отримання клієнтами дозволів на зведення та реконструкцію об'єктів нерухомості.

Чому саме варто обрати компанію Приходько та Партнери?

На це є велика кількість причин. Перш за все відзначимо, що юристи компанії Приходько та Партнери – висококваліфіковані професіонали своєї справи, які доволі довгий час допомагають клієнтам якісно та наскільки це можливо максимально оперативно оформлювати повідомлення про початок будівельних робіт. Фахівці юридичної компанії роблять все від себе залежно для того аби дозвіл на будівництво був отриманий відповідно до чинних процедур, що їх встановлює законодавство нашої країни.

Компанія Приходько та Партнери має багаторічний досвід оформлення будівельної документації, що вже говорити про кваліфікацію кожного працівника цього сучасного українського юридичного бюро, завдяки якій клієнтам можна буде суттєво заощаджувати їх гроші та вільний час. Тут вам гарантують оформлення всього необхідного пакету документів, що ні в якому разі не буде суперечити вимогам чинного законодавства. Приходько та Партнери рекомендують задоволені замовники, які свого часу зверталися і продовжують звертатися сюди за допомогою.

Вся контактна інформація, яка буде необхідна вам для зв'язку з кваліфікованими фахівцями Приходько та партнери, розташована на сайті компанії, що знаходиться за посиланням – prikhodko.com.ua. Якщо і вам зараз або ж трохи пізніше буде потрібна така допомога, обов'язково зберігайте собі цю контактну інформацію. Ми впевнені у тому, про співпрацю з компанією ви не пожалкуєте.