Пластикові вікна вже давно завоювали популярність серед мешканців великих міст і невеличких селищ, і це не випадково. Вони складають конкуренцію дерев’яним віконним конструкціям і на те є свої причини, з якими ми пропонуємо познайомитись в нашій статті.

Couple sitting back to back next to the window

Основні переваги пластикових вікон

До основних «плюсів» замовлення вікон з полівінілхлориду відносять:

  • якісну звукоізоляцію;
  • заощадження енергоресурсів;
  • довговічність;
  • комфорт;
  • економію — ціни на вікна на сайті https://liniavikon.com.ua/ua/price/ дуже доступні;
  • екологічність;
  • стильний дизайн. 

Expressive young girl posing indoor

Звукоізоляція та герметичність

Вікна із ПВХ ефективно захищають від проникнення в будівлю пилу, дощу і вітру, а також забезпечують високу звукоізоляцію. Це дозволяє створити тихе та затишне середовище навіть в межах Києва чи інших великих містах.

Заощадження енергії

Пластикові вікна мають високі показники теплоізоляції. Їх елементи, такі як склопакет і віконний блок, є поганими провідниками тепла, перешкоджаючи йому виходити назовні. Окрім того, для збереження тепла в приміщенні та не допускання потрапляння холодного повітря ззовні, при виготовленні віконних конструкцій використовують ущільнювачі. 

Міцність

Пластикові вікна відрізняються довговічністю і потребують мінімального догляду. Вони довгі роки зберігають привабливий зовнішній вигляд і функціональність. Тому зробивши замовлення в «Лінії Вікон» можна бути впевненим, що ПВХ-вироби слугуватимуть довгий час. 

Комфорт

Пластикові вікна прості в догляді. Їх достатньо протерти вологою ганчіркою зі звичайним очисним засобом чи без нього. Окрім того, такі віконні конструкції не потребують додаткового утеплення взимку, що економить час та кошти власників.

Економія

Оскільки ПВХ-моделі слугують довгі роки, їх вартість швидко окупається. Замовивши їх, ви заощадите на фарбуванні, яке необхідне дерев’яним вікнам. Ознайомитись з цінами і виробниками вікон, та зробити замовлення, ви можете в «Лінії Вікон». Ми обслуговуємо клієнтів в Києві та Київській області. 

Екологічність

Твердий пластик, що використовується для виробництва вікон, є абсолютно безпечним. ПВХ (uPVC) для віконних конструкцій має тривалий термін служби (понад 50 років) і не виділяє в повітря шкідливих речовин. Тому пластикові вікна можна використовувати для встановлення в спальні чи дитячій кімнаті. Крім того, можливість вторинного перероблення віконного ПВХ-профілю робить його екологічно безпечним.

Витонченість

Пластикові вікна відрізняються естетичною привабливістю. Вони доступні в різних формах, розмірах, кольорах і текстурах, що дозволяє вибрати оптимальний варіант для будь-якого інтер'єру. Вікно з ПВХ створить затишок і зробить будь-який будинок чи квартиру гарними.

Отже, пластикові вікна заслуговують вашої уваги. Вони виявляються ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт, економію та екологічність. Такі моделі поєднують в собі високу якість, довговічність та привабливий зовнішній вигляд.