Вам завжди подобалась ідея про те, щоб жити на Подолі в самому серці Києва? Втілити таку мрію вам допоможе житловий комплекс “044”, який має за мету прибрати непривабливі промислові зони з центру столиці та на їх місці утворити більше сучасних масивів з функціональною концепцією.

Архітектурний код Києва

Комплекс “044”, розташований у тихій частині Подолу, є бізнес-класовою новобудовою, яка має на меті втілити "архітектурний код Києва". Комплекс складається з двох 9-поверхових будинків і пропонує 173 квартири з централізованим опаленням, стелями 2,7 метра і панорамними вікнами на неймовірну столицю України.

Архітектура житлового масиву оформлена у скандинавському стилі й включає чіткі геометричні форми, стриману палітру кольорів, що гармонійно вписується в історичний район Подолу. Відсутність зайвого декору, допомагає створити архітектурний об'єкт, що поважає історичне середовище, зберігаючи при цьому ідентичність сучасного мегаполіса.

Тільки якісні, перевірені матеріали й технології були застосовані до цього проєкту, як от використання монолітно-каркасної технології з керамічними блоками та утепленням мінеральною ватою. Будівництво масиву саме за такою методикою гарантує більшу стійкість і довговічність всієї конструкції.

Купити квартиру в ЖК “044” – це отримати доступ до продуманої інфраструктури центрального району столиці, що містить у собі різноманіття кафе, ресторанів, зелених зон, освітніх закладів та багато іншого. Доцільним буде навести декілька конкретних прикладів, аби переконати вас у цьому:

  • місця громадського харчування: “SPAWN”, “Буглама”, “Craft Cafe”, “ЖНИВА”
  • магазини, супермаркети: “Сільпо”, “Еко-маркет”, “Атб”, “Novus”
  • школи, дитячі садочки: Заклад дошкільної освіти №162, Українська школа вільних наук, Художня школа «Indie Art», школа-дитячий садок "Поділля"
  • медичні центри: "МЕДКЛАСІК", "Лік-Дент", Інститут вертебрології та реабілітації “IVR”, Центр здоров'я волосся by Iryna Popova, ДОБРОДЕЯ КЛІНІКА ЗДОРОВ'Я СІМ'Ї

Усього за 400 метрів знаходиться найближча станція метрополітену “Тараса Шевченка”, а за 60 метрів ви зможете дістатися до зупинки громадського транспорту – усе це надає вам легку мобільність і швидкість пересування містом. Для власників автомобільного транспорту був розроблений підземний паркінг.

Якщо ви бажаєте купити 2 кімнатну квартиру в такому місці, то це правильний крок на шляху до отримання особистої затишної оселі в чималому мегаполісі. Планування апартаментів дозволяє орендувати 1 кімнатну квартиру, дво-, три- і чотирикімнатні помешкання.

Зручною функцією в ЖК "044" є квартири "вільного планування", що дозволяє майбутнім власникам самостійно визначати зонування простору й розташування кімнат залежно від особистих потреб і вподобань. Це надає значну гнучкість в організації житлового простору, роблячи кожні апартамент унікальними та адаптованими до індивідуального стилю життя її мешканців.

Агенція нерухомості преміумкласу T.H.E. Capital надасть професійну підтримку при придбанні квадратних метрів у житловому масиві “044”, забезпечуючи індивідуальний підхід та консультації на кожному кроці купівлі-продажу. Ми зосереджені на забезпеченні безпечної, прозорої угоди, враховуючи всі ваші потреби й вимоги.