Сучасний маркетинг застосовує цілий спектр засобів – від масштабної інтернет-реклами до персонального вручення друкованих промоматеріалів. Серед бюджетних і завжди дієвих методів реклами виділяють наліпки. Вони відрізняються різноманітністю дизайнів та широкою сферою застосування. На стікерах розміщують контактну інформацію, склад продукту, технічні показники товарів. Також вони містять назву бренду, логотипи, використовуються як вказівники, вивіски для офісів компаній чи закладів. Що слід враховувати, замовляючи друк наклейок в Києві? Які головні особливості використання цих рекламних матеріалів?

Вимоги до рекламних наліпок

Незалежно від матеріалу виготовлення та місця розташування, наклейки повинні відповідати трьом головним критеріям. Забезпечивши їх, можна добитися високої ефективності поліграфії.

  • Швидке привернення уваги клієнтів. Зазвичай покупці бачать наклейку вперше. Вона повинна миттєво виділятися на вітрині чи на полиці з товарами. Використовуйте сигнальні наліпки у вигляді стрілок, вказівників. Подбайте про активну палітру – найдієвішими вважають жовтий та червоний кольори.
  • Тривалий період експлуатації. Наліпки швидко покриють вартість друку, якщо вони зможуть прослужити якомога більше часу. Якщо на наклейці нанесена інформації без прив’язки до часу проведення акції чи розпродажу, то варто обрати довговічний матеріал. Стікери на самоклеючій плівці тримаються роками, добре захищені від вологи та УФ-променів.
  • Надійна фіксація. Обирайте матеріал виготовлення наклейки відповідно до поверхні, де вона буде розміщена. Для стіни, скляної вітрини, пластикового чи металевого корпусу оргтехніки найкраще обирати плівку. Проте паперові наклейки забезпечують більш міцне щеплення на картонних коробках, поштових конвертах.

Переваги виготовлення наліпок у типографії

Для виробництва рекламних наліпок оптимально використовувати цифровий метод. Цей вид друку орієнтований на швидке виготовлення поліграфії невеликими тиражами. Друкувати стікери можна як на паперовій, так і вініловій основі. Також цифровий друк немає жодних обмежень щодо вибору палітри кольорів – зображення на наліпках чіткі, деталізовані, насичені. Сучасне типографське обладнання гарантує точну передачу відтінків.

Важливо, що завдяки цифровому методу можна надрукувати навіть одиничні екземпляри. Це дозволяє виводити тестові дизайни наліпок, швидко вносити правки в макет та виконувати експрес-замовлення в присутності клієнта. Цифровий друк дозволяє планувати рекламні кампанії при невеликих бюджетах. Виготовлення стікерів можуть собі дозволити приватні підприємці, маленькі інтернет-магазини.

Якщо клієнт не має можливості надати власний шаблон наклейки, то макет з нуля створять професійні дизайнери типографії. Це значно прискорує процес виготовлення поліграфії і гарантує повну відповідність макету необхідним технічним параметрам для якісного друку. На сайті https://xprint.com.ua ви можете оформити онлайн-заявку на виготовлення наклейок або інших рекламних матеріалів для бізнесу.