Замовити смачний стейк у Києві можна прямо з доставкою додому, яку чекати довго не доведеться. Тепер у новому магазині, що ось-ось відчинився, можна замовити стейки у Києві, які рекомендують численні задоволені покупці. Серед тих виробів, що пропонуються, варто скуштувати кожен, щоб знайти свій улюблений смак. Проте цей пошук обіцяє бути захоплюючою подорожжю. 

Яке м’ясо використовується 

Цю страву можна виготовляти з будь-якого м’яса, адже вона більше представляє певну технологію виробництва. Серед популярних видів м’яса, що використовуються, є: 

  • Яловичина. Вважається традиційним матеріалом для виробництва стейків. Такі страви стають соковитими, насиченими та завжди влучними. Самими популярними стейками з яловичини є: філе-міньйон, який відомий своєю м’якістю та малою кількістю м’ясного волокна, ті-боун, що з’єднує у собі філе-міньйон та стріплойн, що розділені великими кістками. Стейк Рібай має велику кількість м’ясних прожилок, тому відрізняється своїм екзотичним смаком. Висока якість м’яса відзначається марблінгом, тобто рівномірним розподілом жирових прожилок в середині м’яса. Чим більше марблінгу, тим соковитіший та смачніший виходить стейк. Рівень прожарювання також значно впливає на смакові властивості. Наприклад, червоний стейк буде мати щільну структуру, так як і прожарений. А стейк, що містить у собі декілька видів м’яса, може бути м’яким та ніжним. 

  • Птиця. Традиційно стейк асоціюється з червоним м’ясом, проте сьогодні виготовляються різні його варіації. В тому рахунку популярними є вироби з птиці – вони відрізняються своїм делікатним, м’яким смаком. М’ясо качки – це класика для розробки ідеальної страви. Воно має ніжнішу текстуру, буде танути у роті та добре приймає на себе запах всіх спецій та маринадів. Качина грудка може смачно обсмажуватися та подаватися у вигляді невеликого стейку, схожим на нього за смаком. Для підвищення смаку страв з птиці використовуються особливо цікаві набори спецій та маринадів. Лимон, часник, розмарин, соєвий соус, мед – можливі компоненти для покращення смаку птичого філе. Важливо зберігати правильну температуру смаження, щоб уникнути пересушування. Сервіруються такі вироби з різноманітними гарнірами, насиченими вологими соусами, свіжими томатами. Наприклад, бургери переважно мають у собі свіжі овочі, в той час як вироби з яловичини вдало поєднуються з солоними огірками та іншими маринадами.

З доставкою додому ви можете замовити як готові бургери, так і сирі шматки стейків для приготування їх у себе вдома. Каре баранини – ідеальний шматок для влучної сімейної вечері, якої здивуються усі члени родини. Коли ви замовляєте м’ясо на сайті, то піклуватися про пошук спецій не потрібно. Вони вже йдуть у наборі зі шматком м’яса та можуть використовуватися у тій пропорції, що пропонується кухарем закладу Сльози Вегана.