Під час ремонту в будинку постає питання: «Що вибрати: душову кабіну чи класичну ванну?». Скільки людей, стільки й думок, але істина у кожного своя. Для визначення відповідного варіанту, потрібно правильно розставити пріоритети та зрозуміти, що вам потрібно: заощадити простір, виключити попадання води на підлогу, отримати сучасний дизайн чи прийняти ванну? Популярністю користуються душові перегородки, що дозволяють не лише візуально розширити простір, а й заощадити вільне місце.

Детальніше про душові кабіни

При виробництві такої конструкції використовуються різні види скла:

  • Класичне прозоре – затребуване рішення, яке вписується в будь-який інтер'єр приміщення;
  • Напівпрозоре – для тих, хто хоче зберегти конфіденційність, але не перешкоджати проникненню світла;
  • Темних та теплих відтінків;
  • Матове з піскоструминною обробкою (повною або частковою);

Для виробництва перегородок використовується загартоване скло, яке славиться безпекою та практичністю у використанні. Пошкодити його практично неможливо, але якщо це сталося, воно розбивається на уламки з тупими краями, тому поранитися об нього неможливо.

Кабіни легко очищаються, і не вимагають жодного складного догляду. Скло – матеріал, що не втрачає технічних властивостей під впливом вологи або температур, чого не можна сказати про ванну, на якій з'являється грибок. Різноманітність конструкцій та матеріалів дозволять підібрати те, що потрібно.

Замовлення душової кабіни

Якщо вас цікавлять душові кабіни під замовлення, то потрібно брати до уваги: особливості планування приміщення, розміри. Для невеликого приміщення підійде кутова модель перегородки. Якщо є ніша, провести установку перегородки можна у ній. При замовленні класичної душової перегородки потрібно підібрати тип скла, розміри і визначитися з типом конструкції. Вартість такого рішення доступна і залежатиме від особливостей вибору кожного клієнта.

Чому душова кабіна краща за ванну?

Скло не піддається негативним факторам навколишнього середовища, не вимагає спеціального догляду, і не втрачає якості протягом усього часу використання, чого не скажеш про ванну. Згодом вона затирається, на ній може з'являтися грибок, а її габарити не завжди доречні. Так само при її відвідуванні на підлогу потрапляє багато води, а ось установка перегородки допоможе вирішити цю проблему.