Сонячні станції — це ефективний та екологічний спосіб виробництва електроенергії, який не тільки знижує витрати на енергоспоживання, але й дозволяє бути будинку автономним від мережі!

Задумуєтеся перейти на сонячну енергію? 

Розповідаємо, що потрібно знати перед встановленням СЕС

1. Ретельно проаналізуйте свої енергетичні потреби.

Окупність сонячних панелей може зайняти певний час. Але якщо ви плануєте жити в будинку тривалий термін, то СЕС може значно знизити ваші розрахунки за електроенергію та зберегти довкілля.

2. Визначте місце розташування СЕС.

Розташування панелей має велике значення, адже від цього залежить рівень генерації енергії. Щоб сонячне проміння потрапляло на фотоелектричні модулі, бажано не розміщувати їх посеред високих дерев та на території, яка затіняється.

3. Підключення СЕС до електромережі.

Цей процес передбачає встановлення інвертора та проведення кабелів до вашого будинку. Ідеальні умови розташування СЕС — близька відстань до лінії, яка визначається діапазоном 250-400 метрів.

Де купити обладнання для сонячної електростанції

Нестабільна подача електроенергії може негативно позначитися на домашніх побутових пристроях. Тому краще убезпечити його від можливих несправностей, пов’язаних з різкими коливаннями напруги. Багато задоволених клієнтів пропонують зробити таке придбання на сайті інтернет-магазину Breen, щоб купити дійсно якісне обладнання для СЕС, яка прослужить довгі роки. 

Для своїх клієнтів магазин Breen пропонує наступні переваги:

  • широкий асортимент продукції;

  • зручні умови оплати;

  • можливість доставлення по Україні «Новою Поштою»;

  • варіант повернення або обміну товару у терміни, встановлені законодавством.