Якщо уважно дивитися на powerbank, можно помітити невелику табличку, яка містить найважливішу інформацію про поточні параметри пристрою:

  • Напруга вказує, які пристрої можна заряджати з акумулятором. Одиницею виміру напруги є вольт (В).
  • Струм відповідає за потужність пристрою, тобто швидкість зарядки. Одиницею виміру напруги є ампер (А) або міліампер (мА).
  • Місткість. Чим вона більша, тим більший разів ви зможете заряджати свої пристрої. Місткість вказана в міліампер-годинниках (mAh).

Поточна напруга у повербанках

При підключенні будь-якого девайсу до блока живлення переконайтеся, що напруга обох пристроїв однакова. Найчастіше повербанки працюють від 5 В, як і більшість телефонів, планшетів, розумних годинників, консолей або автомобільних камер.

Струм повербанку

Кількість струму, що протікає в даний період часу впливає на його інтенсивність. Чим вище це значення, тим швидше заряджається пристрій (а також блок живлення). Проте надто швидке відновлення заряду може пошкодити структуру акумулятора. Отже, чим більше ампер, тим коротший термін служби повербанку.

Energizer UE20012PQ 20000

Energizer UE20012PQ має батарею на 20 000 mAh. Його потужність на рівні 22,5 Вт у поєднанні з технологіямм швидкого заряджання QC/PD/VOOC/SCP забезпечує тривалу автономність ваших гаджетів. На корпусі моделі є потрійний вихід, що складається з 2хUSB-A та USB-C. Завдяки цьому можна заряджати кілька пристроїв одночасно. Потужність USB-C – 20 Вт, а у USB-A – 22,5 Вт. Пристрій можна використовувати для техніки Apple, Huawei, Samsung, Google, LG та інших популярних брендів.

Baseus Bipow 30000 mAh

Це power bank 12V, який відрізняється високою ємністю батареї - 30 000 mAh. Міцний корпус легко витримує зовнішні фактори впливу та відрізняється компактністю. На ньому є інформативний дисплей, а сам зовнішній акумулятор підтримує кілька протоколів швидкої зарядки – FCP, QC та AFC, що забезпечує відмінну сумісність із мобільними пристроями від Huawei, Xiaomi або Samsung. На корпусі є 2хUSB 18 Вт, micro USB 18 Вт та USB-C 18/20 Вт. Завдяки портам можна одночасно заряджати 3 пристрої.

Xiaomi Mi 50W Power Bank 20000 mAh

Цей повербанк може ділитися 30 000 mAh одночасно з трьома пристроями за максимальної вихідної потужності 20 Вт. На корпусі є РК-дисплей, що відображає рівень батареї. Для підключення гаджетів встановлені порти USB-A/USB-C та порт Micro USB. Павербанк надійно захищає ваші смартфони завдяки 7-рівневій системі захисту. Для повного відновлення ємності батареї потрібно 8,5 години.

Remax Chinen 50000 mAh

Це надзвичайно ємний зовнішній акумулятор, розрахований на 50000 mAh. Він може одночасно заряджати до трьох мобільних пристроїв. Для підключення самого повербанку до мережі передбачено порти micro-USB або Type-C. Портативний акумулятор підтримує технології Quick Charge 3.0 та Power Delivery, дозволяючи витрачати менше часу на заряджання сумісних гаджетів. Крім цього перевагою моделі можна вважати вбудований ліхтар.

Baseus Elf Digital Display 20000 mAh

Baseus Elf Digital Display може поповнити заряд батареї не тільки у вашому смартфоні, а й ноутбуці, планшеті або консолі Nintendo Switch. Пристрій підтримує різні протоколи швидкої зарядки Power Delivery 20 Вт, Quick Charge 3.0 і попередні версії, Fast Charge і Super Fast Charge, Adaptive Fast Charging. Для економії часу користувачів різних моделей смартфонів. Павільйон оснащений універсальними портами USB, а також реверсивним роз'ємом та кабелем під USB Type-C.

Висновок

Всі відібрані моделі можуть забезпечити вихідну напругу в 12 В і запропонувати безліч інших варіантів для сумісності з різними гаджетами і девайсами. Визначення розміру вихідної напруги здійснюється автоматично за участі системи захисту техніки, тому користувачам дорогих смартфонів нема за що переживати. Головне зробити правильний вибір, серед яких ми сміливо можемо записати всі перелічені в огляді зовнішні акумулятори. Та перш ніж купити повербанк 12 вольт, переконайтесь у сумісності з параметрами свого пристрою.