Англійська мова вже давно вважається міжнародною, тому без неї важко обійтися. Знання англійської стане у пригоді як у повсякденному житті, так і для кар’єрного зростання.

У побуті володіння англійською дає можливість читати інструкції до різної техніки, замовляти авіа- та залізничні квитки, бронювати номери в готелях і замовляти екскурсії за кордоном, а також робить подорожі набагато простішими та цікавішими.

Гарне знання англійської мови — важлива умова для успішної кар’єри та професійного зростання. Існує багато сфер діяльності, у яких володіння нею необхідне для ефективного виконання службових обов’язків:

  • реклама, маркетинг і PR;

  • продажі;

  • ІТ-сфера;

  • приватний бізнес;

  • туризм і готельний бізнес;

  • медицина;

  • економіка та юриспруденція.

Speak Up — більше ніж просто курси англійської

Міжнародна мережа мовних шкіл Speak Up заснована в 2000 році в Польщі, а в Україні працює уже 14 років. Загальна кількість студентів школи становить понад 500 тис. осіб.

Speak Up пропонує вивчення англійської мови з досвідченими викладачами, які допоможуть подолати бар’єри в розмовному мовленні, поліпшити вимову, поповнити словниковий запас і вивчити граматику. Завдяки професійному викладанню та допомозі персонального консультанта кожен учень може досягти великих успіхів у навчанні.

Гнучкий графік занять у Speak Up дає можливість навчатися у зручний для вас час і самостійно складати розклад уроків. Якщо вам з якихось причин потрібно тимчасово зупинити заняття, можна зробити паузу, а потім надолужити згаяне. При цьому оплачувати пропущені заняття вам не доведеться.

Школа англійської мови Speak Up гарантує ефективність своєї унікальної методики навчання Blended learning і прописує це в договорі. Якщо студент пройшов усі заняття і склав Level Test менш ніж на 65%, він повторно отримує безкоштовний доступ до пройденого курсу в тому ж обсязі.

Щоб розпочати навчання у Speak Up, потрібно просто записатися на безкоштовне пробне заняття. Після тестування для визначення рівня знань та обговорення цілей майбутнього студента викладач запропонує відповідну програму.

Завдяки Speak Up вивчення англійської мови стає ще доступнішим.