Жіночий журнал – це інформативне джерело в якому можна знайти корисні поради на кожен день: свіжі тренди, поради з краси та здоров’я, рецепти від світових шеф-кухарів. Крім цього журнал допомагає жінкам знайти улюблену справу, спланувати відпочинок та розпочати правильний спосіб життя. Якщо ви зацікавлені в тому, щоб покращити своє життя чи вирішити якусь проблему, переходьте до розділу Lifestyle.

Що пропонує WomanMagazine читачкам?

Серед порад на кожен день, багато статей про здорове та смачне харчування. Ми підібрали унікальні рецепти страв з інгредієнтами, які гармонійно поєднуються разом та корисні для людини. Хочете вразити сім’ю смачним сніданком чи вечерею, тоді придивіться до таких рецептів:

  1. Найсмачніший чизкейк від зірки сіткому «Одного разу під Полтавою» на ТЕТ Анни Саліванчук;

  2. Швидкий та корисний рецепт приготування печива з вівсянки від Володимира Ярославського;

  3. Додайте у меню скрембл тост з авокадо – легка, смачна, корисна й одночасно ситна страва на сніданок. Ефективність скремблу у повільних вуглеводах, правильних жирах та білках. Гарантуємо, що тост від Ектора Хіменес-Браво буде вам до смаку. 

  4. Простий рецепт лавашу з м’ясом;

  5. Також Ектор зібрав найліпші поради стосовно овочевих закруток.

Поради зі стилю від Жіночого журналу

WomanMagazine зібрав все про моду і стиль, давайте дізнаймось про які секрети краси можуть дізнатися наші читачі? Нейл майстри поділилися трендами осіннього манікюру: абстракція, анімалістичні принти, нігті ніби з коміксу та інші цікаві варіанти, які може відтворити не тільки майстер нігтьового сервісу. 

Не зважаючи на нові умови життя, українки й далі спостерігають за тенденціями моди. Читайте про осінній гардероб 2022 від українських брендів. У розділі “Мода” є добірка речей, які стали антитрендами, але ми знаємо як гармонійно їх замінити на сучасний одяг.

Правила краси 

Догляд за шкірою та волоссям дуже важливий для будь-якої жінки, але як робити це правильно, щоб не завдати шкоди здоров’ю знає не кожна. Тому радимо прислухатися до експертів, читайте поради з догляду ефективність яких доведено професіоналами:

  1. Статті про сезонний догляд за шкірою. Восени та взимку шкіра дуже суха та потребує зволоження. 

  2. Секрети краси від інфлюенсера та багатодітної мами Ірини Адоніної.

  3.  Від стресів страждає не тільки внутрішні органи та психіка людини, а й зовнішність. Але ми знаємо як відновити гармонію за всіма пунктами. Роксолана Козловська – досвідчений лікар дерматолог та косметолог знає як позбутися висипів через нервування. 

  4. Українська модель та дизайнерка Ганна Атепалихіна показала на всю країну свою косметичку в якій є найкращі засоби за доглядом шкіри. 

Ці статті та інша цікава інформація з Жіночого журналу змінять ваші звичайні звички з догляду у більш дієві.

Спорт та відпочинок

Здоровий спосіб життя завжди залишається у тренді, оскільки це наша молодість та краса. Щоб завжди залишатись у гарній формі та радувати шанувальників, зірки займаються спортом. Телеведуча Надія Матвєєва поділилася з читачками WomanMagazine вправами, які допоможуть почувати себе краще. А професійна танцівниця Анастасія Стрельбицька знає які спортивні заняття знімають стрес. 

Якщо ви давно мрієте про відпочинок, але не знаєте де його провести, наш журнал пропонує цікавий огляд найбезпечніших країн світу у цьому році. Перемога незабаром, не обов'язково буде їхати за кордон, щоб гарно провести час. Україна – дуже цікава країна, Марічка Падалко, Руслан Сенічкін, Людмила Барбір назвали місяця сили та найпотаємніші місця, які слід відвідати кожному у нашій незламній країні. 

Woman Magazine – поради на всі випадки життя, заходь на сайт та знайди для себе багато чого нового та захопливого!