Практично у кожного власника бізнесу незалежно від того, чи великий він, малий чи середній, є свій сайт. Наявність сайту відкриває безліч можливостей та має цілу низку переваг. Наприклад, завдяки ньому клієнти можуть дізнаватися всю актуальну інформацію в режимі онлайн, робити замовлення не виходячи з дому, стежити за новинками, дізнаватися більше про компанію та багато іншого. Однак у цього є одна важлива умова – сайт повинен бути розкручений. Адже якщо він навіть не на першій сторінці системи, то ймовірність того, що хтось зайде на нього при пошуковому запиті, дуже низька. Тому важливо подбати про те, щоб ваш портал набув популярності. Для цього можна замовити просування інтернет-магазину.

СЕО просування сайту: особливості, користь та ефективність

SEO просування є комплексною оптимізацією сайту з метою його розкрутки. Якщо ви бажаєте замовити послуги у компетентних фахівців, ви можете бути впевнені в тому, що пошукове просування буде ефективним, адже досвідчені професіонали забезпечують комплексний підхід при виконанні завдань.

Існує безліч способів для того, щоб підвищити популярність продукту. Майстри займаються аудитом порталу, його ретельною аналітикою, збиранням семантичного ядра, створенням якісного контенту з ключовими запитами та багато іншого. Все це робиться для того, щоб сайт зміг зайняти лідируючі позиції в системі пошуку.

Багато бізнесменів запитують – чому так важливо вивести сайт у ТОП за допомогою оптимізації? Відповідь досить проста: практично всі користувачі інтернету відвідують лише перші кілька сторінок із усіх запропонованих. Час є досить цінним ресурсом, і мало хто хоче витрачати його на тривалі пошуки. У більшості випадків потенційний клієнт, вводячи в інтернеті свій запит, зацікавлений у швидкому вирішенні своєї проблеми. Для цього йому достатньо зайти на перший, другий або третій сайт у ТОПі і придбати товар, що його цікавить, або послугу. Такі дані взято не з повітря, а виявлено внаслідок вивчення актуальних статистик. Щоб переконатися в цьому, іноді досить згадати самого себе – адже всі ми здебільшого при пошуку чогось в інтернеті не доходимо до сайтів знизу, не кажучи вже про наступну сторінку системи. Саме тому важливо, щоб ваш портал побачили користувачі серед перших.

Як здійснюється комплексне просування сайту?

Розкрутка сайту , яку пропонує наше сео агентство Pro-Fits, передбачає кілька етапів після того, як клієнт заповнив форму. Серед них виділяють:

  • коротке проведення аудиту та формування пропозиції;
  • узгодження всіх аспектів співпраці;
  • укладання договору;
  • прийняття оплати від замовника;
  • отримання доступу до сервісів Google та їх перевірка;
  • визначення пріоритетів подальшої роботи;
  • складання місячного плану;
  • супровід проекту;
  • аналітика виконаної роботи та створення плану на наступний місяць;
  • надання клієнту звітності.

У нас у команді працюють кваліфіковані працівники з великим досвідом у цій сфері діяльності. Ми забезпечуємо не тільки комплексний, але й індивідуальний підхід до абсолютно кожного проекту, враховуючи всі деталі та нюанси, а також відштовхуємось від побажань замовника. Все це разом дозволяє досягти найкращих результатів досить швидко. Щоб зробити замовлення наших послуг достатньо заповнити просту форму у нас на сайті. Після цього з вами зв'яжуться наші фахівці для того, щоб обговорити майбутню співпрацю. З нами ви зможете зробити свій бізнес впізнаваним та успішним!