Бізнесу, який працює з клієнтами, іноді, щоб бути більш помітним і запамятовуючим, потрібен корпоративний одяг. Розглянемо приклади з різних галузей, де буде доречним замовити співробітникам одежу. Доречі зробити це можно у компанії https://euro-brand.com.ua/, там виготовляють дійсно якісну продукцію с логотипом.

Роздрібна мережа магазинів

Усі ви бачили, як у великих мережах продуктових магазинів, всі співпрацівники, ходять у однаковій одежі, точніше зазвичай це жилетки та футболки. Які це дає плюи для мережі? По перше, це ще одне нагадування про назву мережі і якщо попрацював нормальний дизайнер, то логотип і брендування одягу буде виглядати досить стильно. По друге, покупець візуально знає, до кого можна звернутися з якимось питанням. Бо якщо у працівника магазина звичайний одяг и є тільки бейджик - то зазирати усім на груди - досить не зручно. А так, здалеку видно співробітника чи консультанта магазину, до якого можно підійти і все уточнити.

Одяг для промо акцій

Це ще одна ніша, коли замовлення брендованого одягу маст хев! На будья яких промо акціях, дуже потрібно виділитись, щоб потенційний покупець здалеку помітив ваш бренд. Тому тут краще замовляти у дизайнера найбільш яркий логотип та брендування, також у нагоді стануть яскраві кольори одягу.

Спец одяг для виробництва

З цим все більш складно, і зазвичай, можна замовити брендування лише звичайної по характеристикам одежі. Тобто забрендувати спец костюм для пожежника буде коштувати ну дуже дорого. Але і таких професій, де потрібен дійсно хардкорний спец одяг - не багато. Навіть на виробництво, зазвичай можна замовити комбінезон чи халат для меж робітників. І такі речі є в наявності у виробника Євро-брнед. Ну а саме просте - це замовити жилетки, чи футболки, з логотипов вашого бренду. Якість тканини - буде не гірша ніж у звичайного мас маркету, а іноді навіть і краща. Тобто працівники отримують від корпоративний одяг гарної якості і це більш об'єднує команду.

Для працівників офісу

Це самий простий варіант - звісно варто замовити футболки та реглани з худі. Якщо розробити нормальний логотип( а з цим вам також можуть допомогти), то ви отримаєте чудової якості одяг, котрий рекламуватиме вашу компанію, ваш бренд. Окрім того, часто замовляють футболки спортивної направленості, для участі у різних спортивних подіях, коли в них виступає команда від компанії. Це також хороша реклама вашого бренда коли декілька людей в однакових футболках - це виглядає стильно.

Важливі поради при замовленні брендованого одягу

Не робіть саму популярну помилку - коли ви робите ваш логотип дуже великим, тобто заліплюєте всю футболку написом вашого бренду. Такий одяг, можливо потім носити лише на дачі, копаючи картоплю! Таке варто замовляти тільки для промо акцій. А якщо ви даруєте футболки своїм працівникам, треба щоб їх можна було носити в повсякденному житті, тому зробіть стильне і не вирвиочне брендування. Беріть приклад з таких компаній, які ви самі помічали на вулиці чи ще десь, щоб вам подобалось. Зазвичай там не буде вся футболка у написі бренда. Напис буде не великий і стильний, котрий не соромно просто носити, наче це звичайний бренд. Якщо в вас все ще багато запитань про брендований одяг - краще їх задати менеджеру виробника одягу. Тому що, кожна ситуація трохи унікальна і вам у будь якому випадку зможуть допомогти замовити те що буде актуально під ваші цілі.