Витяжка – це один з найважливіших пристроїв на кухні. Саме вона дозволяє позбутися запахів, а також прибирає левову частку вологи та інших випарів, які можуть з’явитися на кухні. Якщо ви бажаєте, щоб у приміщенні було комфортно, варто обирати найкращі моделі від сучасних виробників.

Магазин Franke-market пропонує нові моделі витяжок Franke Box Flush Evo (FBFE) з великою потужністю та неперевершеним дизайном. Вони чудово впишуться у будь-який сучасний інтер’єр кухні.


Переваги та особливості нової моделі

Модель Franke Box Flush Evo відрізняється від своїх попередників великою кількістю переваг:

  1. Монтаж врівень завдяки тонкій рамці (0,6 мм). Витяжка непомітна на кухонній шафі. Зробивши відповідне фрезерування витяжку можна вмонтувати абсолютно врівень з дном шафи. Такий монтаж не тільки виглядає стильно, але й полегшує миття пристрою.

  2. Електронне управління. Витяжка отримала новий інтерфейс та нову електронну систему управління. Кнопки з легким натисканням підсвічують активний режим роботи. Інтенсивний режим відведення повітря включається автоматично через 6 хвилин і витяжка автоматично повертається до попереднього режиму роботи.

  3. Сучасна LED-підсвітка. Витяжки обладнані сучасним економним освітленням. В залежності від розміру у модель встановлено одну або дві LED-стрічки потужністю 3 Вт.

  4. Периметральне втягування. Панель, що прикриває фільтри виконує не тільки декоративну функцію, приховуючи забруднення на фільтрах. Вона також підвищує ефективність витяжки на 25%, створюючи периметральний ефект – швидкість втягування повітря зростає по периметру панелі.

  5. Рамка та периметральна панель витяжки виконані з металу. Це робить пристрій більш довговічним та полегшує прибирання.

Модель Franke Box Flush Evo стала інноваційним аналогом популярних моделей Inca та Inca Plus.



Які моделі Franke Box Flush Evo можна купити?

Наразі виробник пропонує модель Franke Box Flush Evo у двох розмірах:

  • 520 мм – компактний варіант, який підійде для невеликої кухні. Максимальна продуктивність – 1035 м3/годину. Рівень шуму: 47 – 67 дБ (в залежності від режиму роботи).

  • 700 мм – велика та потужна витяжка, яка впорається з очищенням повітря на великій просторій кухні. Максимальна продуктивність – 1120 м3/годину. Рівень шуму: 47 – 66 дБ (в залежності від режиму роботи.

На складі в наявності моделі:

  • з нержавіючої сталі (520 мм та 700 мм);

  • чорного матового кольору (520 мм).

Ви можете обрати варіант, який ідеально підійде до інтер’єру вашої кухні.


Що треба враховувати обираючи вбудовану витяжку?

  1. Площа, з якою впорається витяжка. Потужності повинно бути достатньо для вашого приміщення.

  2. Ширина витяжки. Вона повинна бути не менше за ширину варильної поверхні і не більше за параметри шафи.

  3. Режими роботи. Чим більше варіантів, тим краще. Модель Franke Box Flush Evo має три стандартні режими роботи + інтенсивний.

  4. Підсвітка. Модель Franke Box Flush Evo має яскраву, але дуже економну сучасну LED – підсвітку.

  5. Рівень шуму. Ідеальний варіант – до 55 дБ. З витяжкою Franke Box Flush Evo буде приємно готувати – вона не відволікатиме та не дратуватиме господарку.

Звичайно зважайте на дизайн та колір витяжки. Вона повинна добре вписуватись в дизайн вашої кухні. Franke Box Flush Evo виконана у двох класичних кольорах: сірому та чорному. Це стильний та універсальний варіант для будь-якої кухні.

Обирайте для свого дому нові функціональні, стильні та економні пристрої. Витяжки Franke Box Flush Evo – це новинка, гідна вашої кухні.