Квіти в якості подарунку – це традиція, яку людство наслідує ще з доісторичних часів. Наші продавні предки прикрашали себе квітковими гірляндами, а чоловіки дарували жінкам букети у сподіванні отримати їхню прихильність. На сьогодні ці практики майже не змінилися, тому квіти завжди бажані та завжди користуються шаленим попитом у всьому світі.

buket roz

Щоб вибрати найкращий з можливих букет, треба ретельно обирати компанію, яка займається продажем квітів і має солідну репутацію на цій ниві. Фірма Украфлора є саме такою компанією, а квітковий магазин під цим брендом відомий майже кожному киянину. Адже він – перший флористичний маркет, що відкрився в Києві незабаром після проголошення Незалежності України в 1993 році. Купити букет у такому солідному закладі – це гарантія того, що його отримувач залишиться задоволеним у будь-якому випадку. Але в продажу наявні не тільки букетні квіти.

Що пропонує каталог

В асортименті компанії присутні наступні позиції:

  1. Великий вибір зрізних квітів, з яких покупець має змогу сформувати букет за власним смаком, або доручити цю справу фахівцю, який створить унікальну дизайнерську композицію (авторський букет).
  2. Тематичні букети (весільні, новорічні, до 8 березня, до Дня всіх закоханих тощо). 
  3. Кімнатні рослини: 
  • декоративно-листяні;
  • сукуленти та кактуси;
  • орхідеї;
  • квітучі рослини та букети у горщиках.
  1. Вуличні рослини (саджанці та насіння).
  2. Супутні товари (горщики, лійки, добрива тощо).
  3. Флористичний декор (стрічки, пакувальні матеріали, мереживо та інші аксесуари).
  4. Інтер’єрний декор (вази та кашпо, свічки та підсвічники, посуд, рамки для фото тощо). 
  5. Садовий декор та інвентар.
  6. Подарунки.

Майже вся продукція – як рослинна, так і виготовлена, імпортується з країн Європи, отже за її якість можна не перейматися. Живими рослинами дбайливо опікуються досвідчені фахівці під керівництвом співробітників ботанічного відділу компанії, які залюбки дадуть пораду по утриманню та вирощуванню будь-якої рослини. Щодо зрізних квітів, то за роки існування фірми їх навчилися зберігати у первісно свіжому вигляді максимально тривалий час, що забезпечує високу якість та естетичну цінність зроблених з них букетів.

buket hrezantem

Тож, якщо Ви бажаєте придбати найкращий квітковий подарунок, або прикрасити інтер’єр розкішною живою рослиною, завітайте до Ukraflora, що знаходиться за адресою Київ, вул. Салютна, 2Б, або зробіть свій вибір безпосередньо на сайті магазину. При бажанні можна також замовити доставку букетів та живих квітів за вказаною адресою в межах Києва та Київської області.