З кожним днем ​​на вулицях столиці стає дедалі більше людей. І це пов'язано не лише з масовим поверненням киян на Батьківщину, а й гарною погодою за вікном. Відмінний спосіб весело провести час із друзями - покататися містом на електросамокаті. Щоб отримати від прогулянки максимум задоволення, вибирайте мальовничі локації з гарною дорогою.

Поштова площа

Ворота Подолу - стародавнє та гарне місце з чарівним видом на Дніпро, виходом до набережної та декількома старовинними пам'ятками. З одного боку, Поштова площа відокремлена від Верхнього міста Володимирським узвозом, з іншого — Боричовим. Тут проходить Набережне шосе, що плавно переходить у Хрещатицьку вулицю.

Поштова площа – центр Нижнього міста. Звідси легко дістатися Андріївського узвозу, Арки Свободи та Майдану Незалежності. Це популярне місце серед столичних ролерів, скейтерів та велосипедистів. Тут же орендують електросамокати у Києві чи катаються на власних.

Почавши прогулянку на Поштовій площі, вирушайте на Пішохідний міст та Труханів острів. А якщо втомитеся і зголоднієте, за Річним вокзалом у теплу пору року відкривається фудкорт «Бухта» із закладами різних кухонь світу.

Майдан Незалежності

Відмінне місце для катання – головна площа Києва. Тут знаходиться найбільший комплекс світломузичних фонтанів, висота яких сягає 15-40 метрів. У центрі розташований пам'ятник, присвячений незалежності України. Це потужний пам'ятник із фігурою Берегені — символом державного суверенітету.

Майдан Незалежності розташований між Хрещатиком, Софіївською, Михайлівською, Інститутською, Малою Житомирською та Костьольною вулицями. Сюди легко доїхати своїм самокатом або орендувати його на місці. Зробити зупинку та перекусити можна у підземному кафе, залишивши транспорт зовні.

Бессарабська площа

Локація розташована у Шевченківському районі Києва, між Хрещатиком, Крутим узвозом та вулицею Басейною. Це найважливіша транспортна розв'язка міста та відоме туристичне місце. Красива ілюмінація, підсвічування будівель та доглянуті вулички щовечора приваблюють гостей та корінних мешканців столиці.

Бессарабський квартал - елітний район, розташований у діловому центрі Києва. Навколо розташовані привабливі будівлі, виконані в сучасному та класичному стилі. Насолоджуючись архітектурою та колоритом «Бессарабки», вирушайте до парку імені Шевченка, до Володимирського собору або до НСК «Олімпійського».

Електросамокат - відмінний спосіб пересування та чудова розвага для дорослих. Катання мальовничими вулицями столиці на свіжому повітрі допоможе зняти стрес і звільнитися від похмурих думок. Крім того, це привід зустрітися з друзями або вибратися на прогулянку всією сім'єю. Діставайте «залізного коня» з балкона або беріть самокат в оренду і вирушайте в подорож Києвом найближчими вихідними.