Щоб працювати за обраною спеціальністю, збудувати успішну кар’єру, треба мати гарну освіту, основу якої треба закладати з дитинства. Розвивати інтелектуальний потенціал та творчі здібності дитини допомагають розумні книжки, які створює колектив видавництва «Ранок».

Принципи роботи команди видавництва

Підприємство друкує літературу для дітей, навчальні та методичні матеріали, до створення яких долучилися провідні фахівці освітньої галузі. «Ранок», являючись лідером вітчизняної друкарської справи, представляє Україну у Європейській асоціації видавців. Досягнення колективу відзначено численними нагородами та преміями. Видавництво працює з урахуванням вимог часу:

  • друкована продукція випускається з використанням екологічно чистих технологій.
  • колективом фахівців реалізуються спільні проєкти з іноземними видавництвами;
  • участь у вітчизняних та міжнародних виставках книг дозволяє переймати передовий досвід колег;
  • у видавництва є власна школа ranok, та бібліотека, книжковий фонд якої складається із 45 тисяч примірників;
  • підприємство бере участь у благодійних заходах. 

Підручники для шкіл

Асортимент продукції харківського видавництва «Ранок» досить широкий, але переважну його кількість складає шкільна література. Саме з випуску цього друкарського продукту почалася діяльність підприємства у 1997 році. Інтернет-магазин видавництва у відділі літератури для навчання пропонує великий вибір:

  • підручників та хрестоматій;
  • посібників та довідників;
  • робочих зошитів та словників;
  • методичних видань та календарно-тематичних планів.

Авторами навчальної літератури являються педагоги, що мають багаторічний досвід роботи. Підручники створені на основі передових навчальних методик. Оформлення та друк відрізняються високою якістю.

Перевірка знань

Навчальний процес передбачає систематизування та закріплення отриманої за період навчання інформації. Видавництво «Ранок» пропонує здійснювати шкільний контроль знань за допомоги спеціальних зошитів та карток Експрес-контролю. Виконання завдань контрольних зошитів допомагає перевіряти як учні засвоїли навчальний матеріал кожної теми. Інформація узгоджується з планами навчання та темами, що викладені у підручниках.
Друковані видання для навчання та перевірки знань допомагають у якісному засвоєнні шкільної програми.