Сучасний чоловік прагне виглядати не тiльки доглянуто та охайно, але й стильно. У створеннi такого бездоганного образу одну з найважливiший ролей вiдiграє зачіска. Саме тому справдi актуальним стає вибiр чоловiчої перукарнi GC Barbershop, яка змiнить ваше уявлення про чоловiчi стрижки.

Чому саме GC Barbershop? Перш за все звернiть увагу на рiвень салону i ви з легкiстю зможете вiдрiзнити цей висококласний заклад вiд добре знайомої простої перукарнi. А на офiцiйному сайтi закладу можна отримати всю необхідну інформацію. GENTLEMEN'S CLUB – мережа барбершопiв, яка успiшно поширюється по всій Україні. Це не просто перукарня. GC – це певна атмосфера, професiоналiзм та багатовiковi традицiї, якi спроможнi зрозумiти тiльки справжнi чоловiки.

Така неординарна назва закладу походить вiд слова barber. Термiн «барбер» стосується перукарiв, спецiалiзацiєю котрих є зачiски конкретно на чоловiчому волоссi. Варто зазначити, що барбером може бути виключно чоловiк, якого вiд простого перукаря вiдрiзняє якiсть послуг, якi вiн надає, а також особлива повага до професiї. Зачiска – це мистецтво! А в GC Barbershop у вас є можливiсть потрапити до рук справжнiх майстрiв своєї справи. Вони допоможуть пiдiбрати зачiску, яка буде вiддзеркалювати ваш характер та пiдкреслювати харизму. Власне відображення у дзеркалі вам обов’язково сподобається. Тут також надаються послуги догляду за бородою та вусами. Це дозволяє вам економити свiй час. Майстри барбершопу володiють почуттям стилю та багатьма технiками. Вони обов’язково нададуть вiдповiдi на питання та професійні рекомендацiї щодо стайлiнгу та догляду, порадять дієві засоби та косметику, яку ви зможете придбати в цьому ж закладi.

Найбільш затребуваними серед послуг, що надаються у барбершопi в Києві, є:

  • Cтрижка волосся;
  • Дитяча стрижка;
  • Стрижка бороди i вус з або без пiдбривання;
  • Королiвське голiння;
  • Укладка;
  • Камуфлювання сивини на головi та бородi.

Атмосфера спокою та розслаблення, приємне спiлкування, затишок та комфорт, неформальна обстановка з потрясною музикою, високий рiвень обслуговування та доступнi цiни викликають бажання знову й знову повертатися у GC Barbershop.

Barbershop GENTLEMEN'S CLUB – чоловiча територiя з чоловiчими правилами, де панує майстерність, душевнi чоловiчi розмови, де почуваєш себе затишно та серед своїх. Це саме те мiсце, де можна не тiльки якiсно i з задоволенням змiнити свiй стиль, а також безкоштовно потiшити себе спражнiми чоловiчими напоями, знайти однодумцiв та друзiв, отримати позитивнi емоцiї.