Компанія IST - найкращий початок для розвитку в Інтернеті

Перед початківцями і досвідченими бізнесменами, охочими приступити до розвитку своєї справи в мережі Інтернет, стоїть дуже непросте завдання - створення власного сайту. Складність створення інтернет ресурсу полягає у тому, що для його розробки потрібна велика кількість часу і певні знання. Саме тому замовляти портал необхідно у компанії, яка спеціалізується на створенні продають сайтів. Саме такою організацією є IST, що надає послуги з розробки та просування інтернет ресурсів з 2008-го року.

Замовити послуги компанії можна, звернувшись в один з її офісів, розташованих в Києві, Одесі та Полтаві, або звернувшись до менеджерів через офіційний сайт https://istec.com.ua/uk/, також можна зателефонувати за вказаними на сайті телефонами. При спілкуванні з представниками організації кожен власник бізнесу зможе дізнатися, як проходить створення сайту каталогу, його наповнення та ряд інших робіт.

Створення інтернет-магазину та корпоративних сайтів.

Історія створення і розвитку IST

Компанія IST, яка користується високою популярністю на території України, Канади і США, надає послуги більше 10-ти років. Шлях свого розвитку організація починала з відкриття невеликого офісу в Києві. Її засновниками стала група програмістів, які впевнено вирішили створити велику і успішну компанію. У даний момент в кожному з офісів IST працює кілька десятків співробітників, серед числа яких досвідчені фахівці різних напрямків, а саме:

  • дизайнери;

  • програмісти;

  • копірайтери;

  • SEO-фахівці;

  • SMM-щики;

  • контекстологіі.

Керівництво компанії не збирається зупинятися на досягнутому і продовжує розвиватися постійно розширюючи перелік надаваних послуг і підвищуючи рівень своєї кваліфікації шляхом вивчення нових технологій. Завдяки цьому всі продукти, створені розробниками IST, мають високу якість.

IST не приховує своїх успіхів. Тому на сайті компанії кожен бажаючий може переглянути портфоліо, в якому розміщені сайти постійних клієнтів, до числа яких відносяться відомі українські та зарубіжні бренди, а саме Lacoste, ZARA, PSM-Profile, ПриватБанк, Полтавмаш, Укртелеком, KOTON та багато інших.

Абсолютно всі вищевказані сайти працюють бездоганно і щодня залучають величезну кількість клієнтів завдяки постійній підтримці і грамотно налаштованої рекламі в пошукових системах і соціальних мережах.

IT-послуги компанії

Сьогодні кожен власник бізнесу може звернутися до менеджерів компанії і замовити одну з нижчеперелічених послуг:

  • створення інтернет-магазину в Києві або сайту будь-якого іншого типу;

  • SEO-оптимізація;

  • розміщення SMM реклами;

  • налаштування рекламної компанії у пошукових системах Yandex і Google;

  • написання статей для блогу;

  • аудит і аналіз конкурентів;

  • супровід сайту.

Для промислових підприємств і компаній, що займаються не тільки реалізацією, але і виготовленням продукції, компанія IST може запропонувати написання індивідуального програмного забезпечення.

Важливо відзначити, що всі вищевказані роботи виконуються висококваліфікованими фахівцями, які узгоджують з клієнтом кожен етап виконання замовлення, що забезпечує створення не тільки привабливого, але і ефективного сайту. Більш того, компанія IST надає безстрокову гарантію на всі розроблені її співробітниками програми і інтернет-портали. Замовляючи проект на сайті https://istec.com.ua/, кожен клієнт гарантовано отримує красивий і зручний ресурс, здатний не тільки розширити можливості, але і в кілька разів збільшити рівень доходів.