Кухня чи не найважливіша частина не тільки кожного дому, але й більшості закладів ресторанного бізнесу. Саме від її комплектації та якості залежить успіх Вашої справи. Техніка має бути надійною та зручною. Ваші працівники мають із задоволенням повертатися до робочого місця. Не мало важливим критерієм також є кількість споживаної енергії, оскільки економія ще нікому не завадила. Якщо Ви досі в пошуках такої техніки, Сквара це саме те що Вам потрібно.

Наш магазин пропонує своїм споживачам інноваційний продукт для професійних кухонь, більшість з яких не мають аналогів в Європі. Ми використовуємо якісні матеріали та сировину у процесі виробництва. Техніка Skvara https://skvara.biz/ це новий напрям у сфері технологічних інновацій . Основою нашої техніки є нержавіюча сталь. Це відмінний сплав, що не потребує великого догляду, проте має можливість довго служити на Вашій кухні. Поверхня приладів не нагрівається тим самим являється безпечною для співробітників. З технікою Сквара Ви будете заощаджувати Ваші гроші. Завдяки ідеально виконаній технологічній конструкції використання енергії з нашим продуктом буде мінімальним.

Каталог техніки Сквара включає в себе різні групи, з якими Ви можете ознайомитись на сайті. Плити це найбільш масивна категорія товарів на даний момент. Важливим аспектом роботи наших плит є ефективне використання електричного поля. Завдяки мідній котушці в основі та правильній подачі високочастотного току нагрівається не сама плита та конфорка, а безпосередньо посуд. Це призводить до зниження затрат енергії та економії часу на приготування страв. Наша компанія пропонує Вашій увазі декілька видів даної техніки:

  1. Індукційні плити. Кожна модель має привабливий дизайн та ціну. Корпус з нержавіючої сталі прослужить Вам не один рік. Склокерамічна поверхня не вибаглива у догляді, проте надійна.
  2. Мультиплити Skvara. Це ідеальна комбінація електричної та індукційної плит. Кожна продукція має різни види конфорок, шліфовану склокераміку та повністю герметичний пульт. Вентиляційні отвори із змінними сітками дозволяють із легкістю підтримувати її у чистому стані. Підходять для миття у посудомийних машинах. Кожна модель дозволяє економити більше енергії, ніж будь які аналоги.

Також на нашому сайті Ви зможете знайти котли з нержавіючої сталі. Вони дозволять економити електроенергію та ідеально підійдуть до будь якого дизайну.

На Вашій кухні ще не має техніки Skvara, тоді скоріше виправляйте дану ситуацію. Заходьте на наш сайт та робіть правильний вклад у Ваш бізнес !