Вже п’ять років на Печерських пагорбах у Києві існує місце, де збираються люди, закохані в мистецтво. Вони із задоволенням пишуть картини, навчаються створювати чудові вироби в різноманітних техніках, а ще - слухають про улюблених митців та спілкуються між собою. У цьому місці радо зустрічають і дорослих, і дітей; і новачків у творчості, й тих, хто вже має певний досвід. Мова йде про арт-студію “Ліхтарик”, де можна відпочити душею, багато чого навчитися і цікаво провести час у гарній компанії.

За чим люди йдуть до “Ліхтарика”

За п’ять років існування арт-студії “Ліхтарик” в Києві її встигло відвідати багато гостей, серед яких були і школярі, і колективи великих компаній, і закохані пари, і сім’ї, і любителі творити на самоті. Учасники майстер-класів та слухачі лекцій про історію мистецтв повертаються в студію знову і знову. То що ж тут такого цікавого? Відповідь проста: в “Ліхтарику” кожен знайде найзручніший для себе формат творчості, а організація процесу продумана до дрібниць:

  • у студії вже є все, що знадобиться вам для майстер-класів. Не потрібно шукати той чи інший пензель та купувати спеціальну глину для гончарства – ви лише обираєте бажану техніку і приходите “на все готове”;
  • є можливість організовувати як групові, так і індивідуальні заняття. Можна відвідувати майстер-класи в компанії друзів чи наодинці, дуже весело й насичено проходять спільні заняття батьків з дітками, а творчість закоханих пар настільки гармонійна, що народжує справжні шедеври;
  • величезна кількість майстер-класів охоплює найрізноманітніші техніки створення малюнків: від акварелі та пастелі до екзотичного живопису кавою та традиційного петриківського розпису. Також можна спробувати себе і в інших видах творчості: витинанці, писанкарстві, розписі новорічних іграшок, виготовленні ляльки-мотанки, гончарстві чи мозаїці. Більш детально про ймовірні варіанти занять можна почитати на сайті студії.

Постійні відвідувачі “Ліхтарика” знають, що тут на них завжди чекає неповторна атмосфера творчості, приємне спілкування та ароматна кава. З допомогою професійних майстрів студії учасники майстер-класів швидко опановують нові знання та навчаються створювати власні маленькі шедеври. Розкриваючись через творчість, гості студії відпочивають, урівноважуються та приходять до стану внутрішньої гармонії, якої так не вистачає в шаленому ритмі сучасного життя. Не вірите? Завітайте в “Ліхтарик” і переконайтеся самі!