Ілосос призначений для ефективного і якісного продування каналізаційних систем, для промивання автомийних станцій, а також для викачування відходів з льохових ям, відкачування розчинів бетонитного типу при процесі буріння свердловини. Послуги асенізатора дозволять отримати відмінні результати роботи при проведенні санітарних робіт, профілактичних діях, а також для очищення різних систем. Японські ілососи сьогодні є найефективнішим і найнадійнішим варіантом спецтехніки для відкачування рідини з різних каналізаційних систем і при проведенні робіт при бурінні свердловини. Радимо купити асенізатор представлений у вигляді вантажної машини з шасі, де встановлена цистерна, куди робиться відкачування рідини з подальшим видаленням на спеціально відведених санітарних майданчиках.

Сьогодні ілосос дозволяє виконати великий фронт завдань по очищенню побутових і промислових відходів, де неможливе використання інших технологій відкачування вигрібних ям.

У багатьох місцях, де немає централізованої каналізаційної системи, ілососна машина здатна провести ефективне санітарне очищення вигрібних ям, тим самим ви підвищуєте екологічну і санітарну безпеку в місці вашого проживання. Якісне очищення досягається за допомогою функцій і опцій, які передбачені в асенізаторах різного типу. Своєчасно звернувшись по допомогу, ви виключаєте попадання брудних стічних вод на поверхню землі.

Відкачування септиків. Своєчасно використовуючи асенізатор, ви підтримуєте у відмінному стані вашу каналізаційну систему. Оренда илососа допоможе підтримувати в ідеальному стані камери вашої системи каналізації, не даючи закупоритися під час подальшої експлуатації. Відкачування септиків повинне робитися регулярно, тим самим ви підтримуєте санітарні норми середовища, що оточує вас.

Використання стаціонарних і мобільних туалетів повинне підтримуватися в ідеальному стані. У громадських місцях, де встановлені туалети, необхідно дотримуватися норм санітарної безпеки. Замовлення ілососа для очищення побутових стоків дозволить попередити попадання небезпечних бактерій в довкілля. Своєчасне очищення туалетів - це запорука здоров'я і санітарного благополуччя місцевості.

У великому і малому місті передбачена своя система каналізації, де потрібна участь асенізатора. Очищення зливових систем, систем каналізації допоможе збільшити безпека екологічної обстановки у вашому місті і ілососна машина здатна ефективно впоратися з відкачуванням відходів з каналізації, де не передбачена центральна система очищення.