Кличко закликав не користуватися ліфтами перед стабілізаційними відключеннями світла

Міський голова столиці Віталій Кличко закликав мешканців багатоповерхівок не користуватися ліфтами у періоди перед стабілізаційними відключеннями електроенергії у будинку. Це необхідно заради ж їхньої безпеки.

По це мер написав на своїй сторінці в Telegram.

За його словами, відсьогодні енергетики планують повернутися до стабілізаційних відключень за графіком. Але ситуація в енергосистемі залишається складною. Тому можуть виникати деякі відхилення від графіку для балансування енергосистеми.

Енергетики працюють в посиленому режимі, щоб таких відхилень було якомога менше. Однак зберігається подальша необхідність економити електроенергію. І це потрібно робити! І дякувати нашим Збройним силам, ППО, які захищають наше небо та об‘єкти критичної інфраструктури. - Щоб у нас були світло, тепло та вода, - написав Кличко.

Раніше мер розповів, як працюватиме наземний транспорт та як забезпечуватиметься водопостачання у разі, якщо Київ повністю зануриться в  темряву.

Також ми повідомляли, що питання щодо повернення Києва до планових відключень електроенергії має вирішитись протягом найближчих тижнів.

44.ua у Телеграм: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час