Ледь не загинули: під Києвом двох робітників дістали з колодязя, – ФОТО, ВІДЕО

Сьогодні, 9 червня, рятувальники дізналися, що у селищі Гатному на приватному подвір’ї у колодязі перебуває дві людини без свідомості.

Про це повідомляє 44.ua із покликанням на сторінку "Головне управління ДСНС України у Київській області" у Facebook.

9 червня о 09:38 до оперативно-диспетчерської служби Фастівського району надійшло повідомлення про двох чоловіків без свідомості, які перебувають на дні скважини для води на приватному подвір’ї за адресою: с. Гатне, вул. Кугарна, Гатненської сільської громади, - йдеться в повідомленні ДСНСників.

До місця виклику було терміново направлено черговий караул 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Чабани.

У свердловині для води глибиною два метри скупчився природний газ, внаслідок чого двоє чоловіків, які проводили ремонтні роботи, втратили свідомість.

Рятувальники підняли робітників на поверхню, надали першу домедичну допомогу та передали лікарям.

Крім того, ми повідомляли про те, що сьогодні, 9 червня, у Києві під час гасіння пожежі у дев'ятиповерхівці виявили тіло чоловіка, а під час іншої пожежі вдалося врятувати жінку похилого віку. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Києві.

Також писали, що на Київщині, в місцевостях, які були окуповані російськими агресорами, мирні мешканці продовжують підриватися на мінах. Так, у Поліській громаді місцеві мешканці, попри заборону в’їзду до лісу і наявності попереджувальних знаків, поїхали збирати дрова і підірвались на міні. На щастя ніхто не загинув. Люди отримали легкі контузії.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua". Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливу та актуальну інформацію про Київ, регіон та Україну.