• Головна
  • МУЗВАР обере Джокера для "Української пісні" в рамках столичного фестивалю "V’YAVA Єднання"
Новини компаній
11:00, 23 травня

МУЗВАР обере Джокера для "Української пісні" в рамках столичного фестивалю "V’YAVA Єднання"

Новини компаній

24 травня на Арт-заводі «Платформа» відбудеться “ГУЧНА ПОДІЯ” від порталу “МУЗВАР” в межах фестивалю «V’YAVA Єднання». На MOLOD‘ STAGE завітають нові українські артисти, аби презентувати свої треки, які зовсім скоро стануть народними хітами.Для глядачів виступатимуть: фіналісти нацвідбору NAHABA та ANKA, KRYLATA, OKS, MariSem, Olena Usenko, GEREGA, Tom Soda, 7TEEN`S, YAGODA, YATSUTA, MASHA DANILOVA, УЛЯНА ШУБА, Ostrovskyi, NATiYA, DUBKY, NICHKA, BURLA, DARISHA та спеціальний гість події - гурт ADAM.

МУЗВАР обере Джокера для "Української пісні" в рамках столичного фестивалю "V’YAVA Єднання", фото-1

Артисти готують для глядачів ексклюзивні виступи, а також прем’єри своїх нових треків. А деякі з них відсвяткують свій День народження на MOLOD‘ STAGE.

Окрім того, під час концерту відбудеться відкритий відбір Джокера на участь у цьогорічному музичному проєкті «Українська пісня | Ukrainian Song Project», що відбудеться 10 серпня.

«Ми вже другий рік поспіль в межах подій від «МУЗВАР» обираємо Джокера на «Українську пісню». Це можливість для тих артистів, які не встигли подати заявку на відбір від самого проєкту, спробувати долю знову. Цьогоріч ми обрали п’ять кандидатів, які боротимуться за місце Джокера. Вони дійсно сильні, їх пісні вже можна назвати хітами. Але хто зачарує публіку – ми дізнаємося 24 травня», - зазначають Льоша Донцов та Юліан Новак, творці «МУЗВАР».

Цьогоріч за місце Джокера боротимуться: BORA, Oxana Trach, ROMA TUZ, TAMASHI та VSIVDOMA.

Тож приходьте та вболівайте за нову українську музику разом з нами. Також в межах фестивалю з 23 по 25 травня для відвідувачів працюватимуть 5 музичних сцен, дитячі та спортмайданчики, артвиставки, майстер-класи, смачний фудкорт та багато іншого.

Адреса: Арт-завод Платформа, вул. Якова Гніздовського, 1а (Магнітогорська, 1а), метро Лісова, поряд знаходиться МаркетМолл «Даринок».

Квитки тут

І пам'ятаємо, що кожний квиток – це донат.

Слідкуй за «МУЗВАР»

Читайте новини на нашому сайті

Долучайтеся до Instagram

Слідкуйте за нами на Facebook

Підписуйтесь на канал MUZVAR у YouTube

Шерте нас у Telegram

Лайкай у TikTok

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#афіша Київ #Музвар #музичні фестивалі #V'YAVA єднання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...