• Головна
  • Моторошна ДТП в Києві: загинула 1,5-річна дівчинка, чоловік та вагітна жінка в тяжкому стані, – ФОТО
18:01, 17 травня

Моторошна ДТП в Києві: загинула 1,5-річна дівчинка, чоловік та вагітна жінка в тяжкому стані, – ФОТО

Моторошна ДТП в Києві: загинула 1,5-річна дівчинка, чоловік та вагітна жінка в тяжкому стані, – ФОТО

Сьогодні близько 12:30 на Броварському проспекті сталась потрійна автотроща, внаслідок якої загинула півторарічна дитина, її тато і вагітна мама доправлені до лікарні у важкому стані.

Про це повідомляє пресслужба столичної прокуратури та поліції.

У Києві сталась жахлива ДТП із жертвами, зокрема, 1,5-річною дитиною, Фото: Київська міська прокуратура

У Києві сталась жахлива ДТП із жертвами, зокрема, 1,5-річною дитиною, Фото: Київська міська прокуратура

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

У Києві сталась жахлива ДТП із жертвами, зокрема, 1,5-річною дитиноюУ Києві сталась жахлива ДТП із жертвами, зокрема, 1,5-річною дитиноюУ Києві сталась жахлива ДТП із жертвами, зокрема, 1,5-річною дитиною

Правоохоронці з’ясували, що 38-річний керманич BMW виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся із зустрічним автомобілем Changan, який після удару виїхав в некерованому стані на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Chevrolet Aveo.

Внаслідок зіткнення водій Chevrolet Aveo та його пасажирка, вагітна жінка, у важкому стані без свідомості доставлені в лікарню. Ще один пасажир цього ж автомобіля – півторарічна дитина від отриманих травм померла на місці ДТП.

Водія BMW затримали в порядку ст. 208 КПК України. Прилад Драгер показав, що він був тверезий. Йому готується повідомлення про підозру.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської міської прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2. ст. 286 КК України).

Також ми повідомляли про те, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП за участю легкового автомобіля Hyundai, водій якого не впорався з керуванням і на великій швидкості влетів у металевий відбійник. Як виявилось, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #ДТП #аварія #дитина #смерть в ДТП #постраждалі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...