• Головна
  • Рейтинг тихих літніх шин 205 55 R16 у 2024 році від інтернет магазину Autoshini.Com
Новини компаній
13:14, 15 травня

Рейтинг тихих літніх шин 205 55 R16 у 2024 році від інтернет магазину Autoshini.Com

Новини компаній

Літні шини 205/55 R16 вважаються одними з найпопулярніших серед власників седанів та хетчбеків, а коли йдеться про комфорт водіння, тиша на дорозі стає ключовим аспектом. Понад 600 марок автомобілів обладнуються саме цим типорозміром гуми. Chevrolet Astra, Ford Mondeo, Audi A6, Honda Civic, Fiat Strada тощо входять до списку моделей зі стандартною комплектацією літніми шинами 205/55 R16.

Рейтинг найкращих автошин для літа за версією інтернет магазину Autoshini.Com дозволить вибрати найтихіші колеса для повсякденного використання та тривалих поїздок.

Раніше магазин викотив матеріал про найбільш популярні моделі 195/65 R15 в 2024.

Рейтинг тихих літніх шин 205 55 R16 у 2024 році від інтернет магазину Autoshini.Com, фото-1

Michelin Primacy 4+

Найкраща літня гума в рейтингу 205/55 R16. Стала переможцем багатьох тестів, серед яких Autobild Summer tyre test 2024, посівши перше місце серед 20 зразків, що тестуються. Автошини відомі своїм визначним акустичним показником. Інноваційна гумова суміш та унікальний дизайн протектора сприяють зниженню шуму. У виробництві шин використовується технологія Michelin Total Performance, яка відповідає за ідеальний баланс ходових якостей. Автошини не жертвують експлуатаційними якостями та забезпечують відмінне зчеплення як на сухих, так і на мокрих дорогах.

Hankook Ventus Prime 3 K125

Наступне місце у рейтингу тихих автошин 2024 року належить корейській компанії. Колеса формату 205/55 R16 неодноразово займали лідируючі позиції на різних незалежних випробуваннях. Літні шини пропонують оптимальний баланс між тишею та продуктивністю. Спеціальний дизайн протектора та компонування малюнка знижують шум. При цьому тягово-зчіпні показники також залишаються на найвищому рівні. Гума дозволяє водіям насолоджуватися комфортним та тихим водінням у будь-яких умовах.

У світлі виходу 4-ої версії, колеса Прайс 3 особливо приваблює лояльною ціною.

Pirelli Cinturato P7

Достойну середину в рейтингу літньої гуми 205/55 R16 2024 року, колеса займає завдяки особливому рівню комфорту та мінімальної шумності. Італійська компанія виробляє автошини на різних європейських заводах, але вони відрізняються дуже високою якістю. При чудовій тиші колеса залишаються досить продуктивними та зручними для щоденного тривалого використання.

Continental PremiumContact 7

Гума потрапила до рейтингу завдяки кращому балансу низької шумності та високої продуктивності. Не вірите, завітайте до незалежних європейських тестів, 90% призових місць. Спеціальна конструкція протектора та використання інноваційних матеріалів дозволяють підняти рівень акустичного комфорту до максимуму. Експлуатаційні характеристики доповнюються ідеальним протистоянням аквапланування. Спеціальні дренажні канавки, створені за технологією Traction Grooves, максимально швидко видаляють воду із зони контакту, зберігаючи зчеплення з дорогою на будь-якій швидкості.

Goodyear Efficient Grip Performance 2

Гума на 5 місці рейтингу мало чим поступається попереднім моделям. Виробляються шини на різних європейських заводах і відповідають найвищим стандартам шумності. Доповнюються характеристики автошин чудовим протистоянням акваплануванню та коротким гальмівним шляхом. Завдяки оптимізованому малюнку протектора та технології ActiveBraking колеса гальмують набагато швидше, ніж аналоги. Технологія WearControl суттєво продовжує термін служби гуми, незалежно від переважаючих погодних умов.

Літні шини 205/55 R16 з низькою шумністю є невід'ємним аспектом комфортного водіння для власників седанів та хетчбеків. Кожна з розглянутих моделей пропонує видатний рівень тиші, поєднуючи показник із високою продуктивністю, маневреністю та передбачуваністю поведінки. Немає сенсу жертвувати чимось, заради отримання кращої продуктивності свого транспортного засобу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...