• Головна
  • В Києві провели 5-й професійний незалежний дегустаційний конкурс Favorite Food & Drinks
Новини компаній
15:00, 13 травня

В Києві провели 5-й професійний незалежний дегустаційний конкурс Favorite Food & Drinks

Новини компаній

Нещодавно в столиці України проводився Favorite Food & Drinks. Це 5-й за рахунком міжнародний незалежний дегустаційний конкурс, що став не просто ювілейним, а й перш за все рекордним за кількістю показників. Цьогоріч, вперше за всі роки проведення конкурсу, дегустації проводилися аж три дні поспіль. Охопили вони аж 20 різноманітних номінацій продуктів харчування.

В Києві провели 5-й професійний незалежний  дегустаційний конкурс Favorite Food & Drinks, фото-1

Комісією було проведено органолептичну оцінку «наосліп» аж двох сотень та дев'яти зразків, що були надані на дегустацію від тридцяти дев'яти виробників, які прийняли участь у заході. Учасники надавали продукцію свого власного виробництва та національного з продукцією імпортованою. Додатково надавалася продукція власних торговельних марок (ВТМ) з крафт продукцією та продукцією від фермерів. На дегустацію учасниками надано продукцію не лише виробництва України, а й В'єтнаму з Латвією, Польщею та Литвою.

Основна мета Favorite Food & Drinks

Перш за все варто відзначити, що Favorite Food & Drinks – справжня та ефективна підтримка виробників, яка вдало просуває всі якісні продукти на вітчизняному ринку та привертає увагу на всі вагомі плюси, встановлюючи гарні зв'язки постачальників з безпосередніми ритейлерами. Метою заходу було виявлення продуктів харчування високої якості та напоїв (безалкогольних) за допомогою органолептичних характеристик «наосліп».

В Києві провели 5-й професійний незалежний  дегустаційний конкурс Favorite Food & Drinks, фото-2

Якщо ви бачите на полицях магазинів та в супермаркетів товари з нанесеним на саме пакування та етикетки логотипом «Favorite Food & Drinks», можете без вагань довірятися їй, адже ця продукція пройшла суворий вибір та оцінювання високопрофесійними та незалежними професіоналами і експертами.

В заході взяла участь і торгова марка Ukrainian Alcohol Company, яка також отримала відзнаки. Це 100% український бренд, який виробляє якісну та безпечну продукцію. За минулий рік компанія не лише створила, а й виробила велику кількість алкогольних брендів, що ними нині може без вагань пишатися. В асортименті компанії:

  • Червона Калина – преміальний бренд смачної горілки, яка є візитівкою компанії;
  • The denber’s blend – настоянка, яка є елегантним напоєм з неперевершеним смаком та ледь вловимим неймовірним ароматом бурбону;
  • Дика Воля – класична з перцевою горілка з медом;
  • Herbberry – бальзам, який є 100% натуральним авторським продуктом, що поєднує в собі степові ягоди з травами, має дуже міцний та водночас легкий та доволі виражений неймовірний смак;
  • Алхімік – трав'яний пряний бальзам, де в основі використано спирт з коньяком високої якості.
В Києві провели 5-й професійний незалежний  дегустаційний конкурс Favorite Food & Drinks, фото-3

Українська Алкогольна Компанія є новим вітчизняним виробником алкоголю високої якості. Компанія була створена ще в 2023-му році на базі відомого в країні концерну «УкрСпецСпирт». Станом на сьогодні компанія спеціалізується на виготовленні широкого асортиментного ряду алкогольних напоїв, що відносяться до преміум та середнього сегментів. Попри те, що бренд розпочав свою роботу в межах Харківської області, у складний для всіх нас 2023-й рік, йому вдалося успішно розвинутися та зосередитися на створенні продукції відмінної якості, з використанням класичних технологій виготовлення напоїв та найкращих інгредієнтів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дегустаційний конкурс #нагороди Ukrainian Alcohol Company
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...