• Головна
  • День матері на Співочому: жінкам підготували приємний сюрприз
Новини компаній
15:00, 9 травня

День матері на Співочому: жінкам підготували приємний сюрприз

Новини компаній

Квіти та знижка на вхід

Цими вихідними, 11 та 12 травня організатори весняної виставки квітів, що зараз проходить на Співочому, готують сюрприз всім жінкам на честь Дня матері. Першим відвідувачкам парку даруватимуть весняні квіти.Також всі жінки в ці дні зможуть потрапити на захід зі знижкою -20%.

День матері на Співочому: жінкам підготували приємний сюрприз, фото-1

Крім цього, в суботу та неділю з 14:00 у парку проходитимуть безкоштовні виступи спікерів на теми психології батьківства, здорового харчування, поєднання бізнесу та материнства. Спікерами стануть відомі блогери та бізнес вумен, психологині, лікарі-косметологи і головне - жінки та мами.

Все це відбуватиметься на відкритому просторі, на зеленій галявині, тож можна буде відпочити у лаунж зоні разом з дітьми, поспілкуватися з інфлюенсерами, отримати відповіді на свої запитання і навіть взяти участь в розіграші подарункових боксів.

«Ми з особливою турботою ставимося до жінок, бо це наше натхнення та наше майбутнє. Тому хочемо подарувати кожній нашій гості якомога більше позитивних емоцій та щасливих моментів в парку Співоче. Певні, що всі тут зможуть відпочити і провести час із задоволенням»,- каже організатор заходу, керівник компанії Universal Park Денис Погорєлко.

Нагадаємо, що в самому парку представлені об'ємні 3D фігури з декоративних рослин, а також сотні тисяч квітів різних сортів та видів, серед яких віоли, тюльпани, нарциси, іриси, крокуси, мускарі та інші багаторічники. Окрім квіткових композицій, тут є також інтерактивні зони дозвілля, батутна зона та дитяча анімація. Для дорослих передбачені фуд-корти та пікнік зони.

Важливо: вхід представникам ЗСУ та людям з інвалідністю I-II категорії безкоштовний.

Локація: парк Співоче (вул. Лаврська, 31)

Вхід: для жінок 200 грн.

Придбати квитки можна на офіційному сайті або на касі парку Співоче. За подробицями звертайтесь в Instagram або у Facebook заходу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#день матері Київ #афіша Київ #Співоче поле День матері
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...