• Головна
  • Комедійний травень від Театру “Маскам Рад” в Київській фортеці
Новини компаній
09:00, 4 травня

Комедійний травень від Театру “Маскам Рад” в Київській фортеці

Новини компаній

Комедія-фарс “Скотний двір” 4 травня о 17.00

УВАГА!!! Виставу створено для тих, хто хоче хоча б на деякий час відволіктися від реальності і водночас отримати потужний заряд позитиву і гарного настрою)Комедію/фарс "Скотний двір" створено за мотивами повісті видатного американського письменника і публіциста Джорджа Орвелла. Ця повість є культовою для кількох поколінь читачів у всьому світі. Повість було опубліковано в 1945 році. Саме з неї почалась світова слава письменника, якого стали називати новим Свіфтом. Виставу поставлено на основі першого перекладу повісті іноземною мовою. І це був переклад українською! Він вийшов під назвою "Колгосп тварин" у 1947 році. Переклад було здійснено українським політемігрантом Іваном Чернятинським для "переміщених" осіб.Виставу рекомендовано для сімейного перегляду з дітьми від 12 років.Вистава "Скотний двір" - учасник міжнародних театральних фестивалів: у Румунії (вересень 2022), в Угорщині (червень 2023) і у Болгарії (червень 2023)

Частину коштів спрямовуємо на підтримку Сил оборони України

Комедійний травень від Театру “Маскам Рад” в Київській фортеці, фото-1

Невірогідна комедія “Райський острів” 9 травня о 19.00

Тільки в Театрі “Маскам Рад”!

Прем`єра невірогідної комедії "Райський острів"!

Лондонське шоу "Райський острів" отримує запрошення на тримісячні гастролі на Райський острів, який розташовано десь дуже далеко в Тихому океані - там, де "закінчується географія". На трьох авторок і виконавиць шоу чекає фантастичний гонорар, переліт бізнес-класом або чартером, номери люкс "все включено", райські птахи, теплий океан і багато-багато сонця. Все відбувається, як і обіцяно: вже перараховано половину гонорару, дійсно "все включено", всюди літають райські птахи, ноги омивають хвилі теплого океану...Чи вирішать героїні залишитись на дійсно Райському острові назавжди або. навпаки, будуть прагнути повернутись додому до пекельного темпу лондонського життя. І головне:чому?

П`єсу написано у січні 2024 року

Запальна музика Гарделя, Родрігеса і Монті

Комедійний травень від Театру “Маскам Рад” в Київській фортеці, фото-2

Комедійний детектив “Контрольний постріл” 25 травня о 17.00

Представляємо до вашої уваги комедійний детектив, який іде тільки в Театрі "Маскам Рад".І хоча це комедійний детектив або детективна комедія, або просто комедія, всі події вистави відбуваються навколо Кохання, навколо Любові - як майже все в людському житті.Всім глядачам гарантовано гарний настрій під час вистави та після її перегляду - перевірено кількарічною практикою. На сцені буде все як в житті. Глядачі у героях вистави зможуть впізнати самих себе. На деякий час кияни та гості столиці мають нагоду зануритися до мирних стосунків і побуту, за якими ми всі сумуємо і яких нам так не вистачає.Вистава відбудеться у театральній залі Київської фортеціВхід з бульвару Лесі Українки між будинками № 12 і 14Частину коштів від продажу квитків буде спрямовано на підтримку Сил оборони України. Це ми робимо після кожної вистави.

Квитки на сайті Театру: https://choko.link/maskamrad

Комедійний травень від Театру “Маскам Рад” в Київській фортеці, фото-3

Комедія “Танго втрьох? На Монмартрі” 26 травня о 17.00

Комедійний травень від Театру “Маскам Рад” в Київській фортеці, фото-4
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#афіша Київ #афіша театр #маскам рад
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...