• Головна
  • Коли і як запрацює е-кабінет військовозобов'язаного: у Міноборони назвали точну дату
11:12, 2 травня

Коли і як запрацює е-кабінет військовозобов'язаного: у Міноборони назвали точну дату

Коли і як запрацює е-кабінет військовозобов'язаного: у Міноборони назвали точну дату

Міністерство оборони найближчим часом запровадить електронний запис для відвідування ТЦК, а 18 травня буде запущено е-кабінет військовозобов’язаного.

Про це в ефірі Радіо Свобода заявила заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

18 травня Міністерство оборони запускає, як і визначено чинним законом, електронний кабінет військовозобов’язаного… Зараз цей застосунок буквально створюється, і ми отримуємо всі необхідні документи, щоб він був доступний всім нашим громадянам, – зазначила вона.

За словами Черногоренко, для того, щоб оновити дані в е-кабінеті, потрібно буде завантажити мобільний застосунок, авторизуватися і заповнити необхідні «поля».

Власне, з 18 травня, у військовозобов’язаних буде обов’язок зареєструвати свої дані, а саме – номер телефону, електронну пошту та фактичну адресу проживання в трьох доступних форматах – в ТЦК та СП, через ЦНАП або через електронний кабінет військовозобов’язаного. Це буде мобільний застосунок, його можна буде завантажити в App Store і в Google Play Market… Ми працюємо над тим, щоб в застосунку була доступна ця дуже проста і зручна функція – авторизуватися, заповнити ці три «поля» і отримати одразу інформацію з бази військовозобов’язаних «Оберіг» для того, щоб передивитися, які дані є по тобі в реєстрі, – сказала заступниця міністра оборони.

Також ми писали раніше про те, що Президент Володимир Зеленський 16 квітня підписав законопроєкт про мобілізацію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини #всі новини #е-кабінет #військовозобовʼязані #закон #Міністерство оборони
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...