• Головна
  • Травневі концерти "НаШапку": музика, єднання та допомога!
Новини компаній
13:00, 2 травня

Травневі концерти "НаШапку": музика, єднання та допомога!

Новини компаній
Травневі концерти "НаШапку": музика, єднання та допомога!, фото-1

Ці щотижневі благодійні заходи, ініційовані Сонею Сотник, вже стали улюбленою традицією для багатьох киян. Цього місяця у Pepper's Club на вас чекають виступи відомих музикантів, які об'єднались заради доброї мети: Олександр Селезньов, Ігор Закус, Євгеній Дубовік, гурт Vexlarsky та співачка М’ЯТА. Щочетверга протягом травня ви зможете не лише насолодитися якісною музикою у затишній локації, але й зробити свій внесок у важливу справу – допомогти нашим пораненим воїнам.

Кошти, зібрані під час концертів, будуть спрямовані на закупівлю кісткових імплантів для українських військових, які отримали поранення під час бойових дій. Ці імпланти життєво необхідні для відновлення втрачених кісток та повернення до нормального життя.

Ваша присутність – це не лише емоції та єднання, а й реальна допомога!

Приходьте на концерти «НаШапку», слухайте улюблену музику, знайомтеся з цікавими людьми та робіть добро!

У афіші:

2 травня – Oleksandr Seleznov ETC

9 травня - Ігор Закус

16 травня - Євгеній Дубовик

23 травня - М’ЯТА

30 травня - "Vexlarsky"

2 травня – Oleksandr Seleznov ETC

Pepper's Club, 18:00

Травневі благодійні концерти #НаШапку відкриє сольний проєкт бойового барабанщика Олександр Селезньова - Oleksandr Seleznov ETC. Разом з друзями Олександр допоможе зібрати на кісткові імпланти для наших поранених.

Засновник та лідер проєкту Oleksandr Seleznov etc - Олександр Селезньов — той самий барабанщик з автоматом, чиї вірусні відео з музикою на зброї «розкачали» інтернет.

Відео: https://www.youtube.com/shorts/Tn4bdbiHrME

В минулому Олександр співпрацював з багатьма українськими та закордонними артистами, серед яких: Євген Хмара, MamaRika, Олександр Положинський, Rowan Pattison та інші. Сьогодні музикант служить в Оркестрі Почесної Варти ЗСУ, використовує свої таланти для підбадьорення побратимів та розвитку військової творчості.

Концертна програма проєкту Oleksandr Seleznov etc складається зі свіжих авторських, енергійних композицій у стилі jazz-fusion, а також треків з дебютного альбому Олександра «Freedom», який увійшов до 10 кращих українських релізів 2020 року за версією премії «Aprize» від Радіо Аристократи.

Під час війни Олександр зняв серію музичних відео, у яких грає на зброї різного типу: автомат Калашникова, джавелін, ручний гранатомет, стінгер та навіть протитанковій міні. Кожне з цих відео стало своєрідним «хітом соцмереж», та отримало безліч позитивних відгуків від інтернет-спільноти.

9 травня - Ігор Закус

Pepper's Club, 18:00

У благодійному проекті #НаШапку легенда української джазової сцени - Ігор Закус, презентує свій новий альбом "I'm Alive" та допоможе зібрати кошти на кісткові імпланти для наших поранених.

Ігор Закус — артист, чия музика завжди надзвичайно чутлива, часто вразлива, просякнута духовністю. Для нього завжди найголовнішим є мелодія, що розповідає історію; звуки електричних та акустичних інструментів, покладені на колоритний ґрув — це мова, якою він доносить свої думки, оповідає про почуття та досвід.

Оскільки Закус безнадійний оптиміст, його музика незмінно світла, і навіть найсумнішу історію він розповість із теплою усмішкою. Квінтесенцією такого світогляду музиканта став своєрідний гімн життю, альбом I’m Alive — вкрай емоційні історії, переживання під час війни. А протистояти злу здатні саме віра, надія та любов, якими сповнений альбом. Колосальної виразності музиці I’m Alive додають нові друзі — виконавці, які грають із Закусом. Вони не лише справжні майстри, а й люди, які щиро повірили в цю історію, відчули, розділили її з автором, зрештою, зробили також своєю.

У цей вечір на сцені гратимуть:

Ігор Закус - акустичний бас

Віктор Павелко - тенор- саксофон

Денніс Аду - труба

Юрій Шепета - піано

Костянтин Івчук - гітара

Дмитро Литвиненко - барабани

16 травня - Євгеній Дубовик

Pepper's Club, 18:00

У цей четвер у проекті #НаШапку на кісткові імпланти для наших поранених збере кошти нова зірка світової джазової сцени Євгеній Дубовик!

Євгеній Дубовик - український композитор, піаніст та клавішник. У своїй творчості він поєднує такі жанри, як нео-соул, джаз “ECM-стилю”, ф’южн та елементи з електроніки та класичної музики. Також пише камерну та оркестрову музику.

Євгеній закінчив композиторський відділ НМАУ у 2021 році (клас викладача І. І. Тараненка). До цього навчався як джазовий піаніст.

Окрім власного проекту були співпраці з такими гуртами, як Обійми Дощу, Стас Корольов, Циферблат, VikaVishnya, гурт Дно, Moann, Антон Слєпаков, Kinnota, проект МУР та іншими.

23 травня - М’ЯТА

Pepper's Club, 18:00

Її голос зачаровує а пісні надихають. Стильна та красива М’ЯТА подарує свої найкращі хіти: «Фарби», «Ти мене кохай», «Там де рай», «Ніколи», «Тумани» та інші пісні, які допоможуть нам зібрати на кісткові імпланти для наших поранених.

М’ЯТА дала вже більш 100 концертів у бойових підрозділах ЗСУ та на благодійних заходах. Регулярно долучається до зборів для захисників та для дітей на деокупованих територіях.

30 травня - "Vexlarsky"

Pepper's Club, 18:00

Легенда українського ефіру, музикант та автор пісень, а також багатьох програм на телебаченні й радіо - Anatoly Vexlarsky з однойменним гуртом "Vexlarsky"!

Проєкт Vexlarsky з'явився у 2006 році. Це був перший альбом "Moral East". Anatoly Vexlarsky відомий киянам, як ведучий програм "Jamix", #місячнітрАНбони та DJ Tolya з Galaradio. Памʼятаєте “Шо у Толі" на М1? Це теж він.

Склад учасників гурту:

Клавішні - Олександр Кохановський (головний диригент оркестру Державного театру ім. Івана Франка).

Бас-гітара та вокал - Денис Шехтман

Труба - Олександр Котюх (Котя)

Драм машина, клавішні та вокал - DJ Bocha (Ілля Бучельніков)

Бітмейкер - Dj MackaZi

Гітара, тексти, музика - Анатолій Векслярський.

#НаШапку - це серія благодійних концертів талановитих музикантів та митців, метою яких є забезпечити фронт - поранених військових - кістковими імплантами, лікарні - препаратами та устаткуванням, і продовжити підтримувати паліативних хворих по всій Україні. Вхід на всі концерти - безкоштовний. Під час виступів збирають донати, проводять креативні аукціони з незвичайними лотами.

Проєкт «НаШапку» був започаткований у Волонтерському центрі “Фролівська 9/11” у 2014 році з початком війни. Він мав на меті підтримку переселенців, що втекли від війни на Сході нашої країни та наших військових. Зараз перед нами нові виклики: допомога ЗСУ, пораненим та паліативним хворим. Усіма цими питаннями опікуються наші друзі з Благодійного Фонду “СВОЇ.

Музика у буквальному сенсі може врятувати життя. Тому ми збираємося щочетверга, щоб зібрати кошти на кісткові імпланти для наших поранених.” - розповідає Соня Сотник, засновниця проєкту «НаШапку», радіоведуча.

Кинути #НаШапку віртуально можна просто зараз на сайті фонду СВОЇ: https://svoyi.org.ua/nashapku/

Дізнатися більше про проект:

FB: https://www.facebook.com/NaShapku

Telegram: https://t.me/nashapku

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#афіша Київ #на шапку #благодійні концерти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...