• Головна
  • Сурогатне материнство в Києві - Артеміда
Новини компаній
17:00, 24 квітня

Сурогатне материнство в Києві - Артеміда

Новини компаній

Чи варто ставати сурогатною мамою в Києві?

Число жінок, які хочуть бути мамами, в Україні зростає. Якщо у 2013-му їх було 138 тис., то вже у 2022-му – 45 тис. На жаль, не всі мають змогу народити дитину через безпліддя. У таких випадках приходять на допомогу допоміжні репродуктивні технології. Сурогатне материнство в Києві – провідна тема для медичного центру «Артеміда». Кому та чому може бути рекомендована методика, чи варто ставати сурогатною мамою, розбираємо детальніше.

Що таке сурогатне материнство?

Технологія передбачає підселення в організм сурогатної мами ембріона, сформованого з біологічного матеріалу чоловіка та жінки, які хочуть мати дітей. Уперше метод штучного запліднення та виношування дитини іншою жінкою (без генетичного зв’язку сурогатної мами та плоду) був застосований у 1986 році в США.

З того часу технологія вдосконалювалася. Сьогодні вона добре відпрацьована науковцями. Метод варіюється залежно від ситуації та вихідних даних родини, яка вирішила народити дитину із залученням замінної мами. Може використовуватися донор яйцеклітини (беруться ооцити), донор сперматозоїдів (чоловічих статевих клітин).

Чому варто стати сурогатною мамою?

Жінці, яка вирішила (чи тільки розглядає перспективу) стати сурмамою, треба знати, що така вагітність нічим не відрізняється від звичайної з погляду фізіології. Виняток становить лише метод запліднення. Він у цьому випадку відбувається в лабораторних умовах, тобто in vitro.

Переваги сурогатного материнства

Перш ніж перенести в лоно транзитної мами ембріон, жінку ретельно готуватимуть. Та й після процедури лікарі пильно слідкуватимуть за її здоров’ям і дитини, яку вона виношує. Це перша очевидна перевага сурогатного материнства – мати повне уявлення про стан свого організму.

Другий плюс – отримати грошову виплату (винагороду) за надану послугу та перебувати в комфортних умовах під час вагітності та пологів. Звісно, це можливо винятково у випадку, коли:

Йдеться про співпрацю з медичними закладами й організаціями, що провадять свою діяльність у галузі репродуктивних технологій. Мають відповідний досвід і заслужили довіру клієнтів.

Нарешті, місія, котру виконує сурогатна мама, вкрай важлива й почесна, бо сурмама:

  • рятує родини від розлучень;
  • надихає пари, які не змогли з різних причин народити дитину природним шляхом на щасливе майбутнє;
  • підвищує самооцінку, формуючи відчуття потрібності та деякою мірою власної унікальності.

Сурогатне материнство – це велика відповідальність, тому має низку вимог. Зважуватися на нього можуть тільки здорові жінки. А пропонувати таку послугу мають винятково медичні заклади, які працюють відповідно до закону.

Клініки сурогатного материнства: як знайти найкращу?

В Україні працює до пів сотні клінік, які практикують екстракорпоральне запліднення (ЕКЗ). Ще стільки ж посередників, які підшукують бездітним парам кандидатів на донорство яйцеклітин, сурогатних мам. Центр сурогатного материнства «Артеміда» вигідно вирізняється на їхньому тлі:

  • комплексним підходом до справи;
  • високою кваліфікацією своїх лікарів;
  • якісною психологічно підтримкою учасників процесу;
  • надійним юридичним супроводом;
  • репутацією.

Жінки, які стали з центром «Артеміда» сурогатною мамою (а таких за час роботи клініки вже понад 6 000), проходили процедуру не один раз. Сімей, що скористалися послугами транзитної мами у клініці, більш як 5 000.

Як іще допомагає безплідним парам центр «Артеміда»? Абсолютна та відносна нездатність мати потомство спікає чи не кожну 5-6 пару. У жінок причинами можуть бути неякісні яйцеклітини, проблеми із прохідністю маткових труб, запальні процеси тощо. У випадках коли жінка може виносити дитину, але має проблеми з яйцеклітинами є можливість скористатись донорством яйцеклітин. В цьому випадку запліднення проходить в лабораторних умовах з використання донорської яйцеклітини та біологічного матеріалу батька, після чого ембріон підсаджується безплідній жінці для подальшого виношування.

Центр “Артеміда” також займається пошуком кандидатів на роль донора яйцеклітини або донора сперматозоїдів.

Сурогатне материнство в Києві - Артеміда, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Сурогатне материнство в Києві #Артеміда #стати сурмамою #Центр сурогатного материнства #донор яйцеклітини #донор сперматозоїдів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...